njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. jun. 2023

Majica Danila Vučića dobila obezbeđenje

BEOGRAD, 29. jun 2023, (Njuz) – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić saopštio je danas novinarima da je majica Danila Vučića dobila obezbeđenje. Gašić je rekao da će majicu predsednikovog sina obezbeđivati pripadnici “Kobri” i da je ta odluka doneta na osnovu procene bezbednosnih rizika tog odevnog predmeta.

– Želim da naglasim da Danilo nije tražio obezbeđenje za svoju majicu ali smo procenili da je ono neophodno jer je ugrožena od strane mnogih koji žele da je se dokopaju po svaku cenu. Iza zahteva da Danilo skine majicu zapravo stoji napad na predsednika jer svi znaju koliko je predsednik Vučić vezan za odeću svoje dece – istakao je Gašić.

– Iako mali Danilo sve ovo stoički podnosi, jer je veoma hrabar i mora mu se odati priznanje zbog toga, mi kao država ne smemo da dozvolimo da njegova majica ponovo bude izložena opasnosti. Naša je greška što nismo majici ranije dodelili obezbeđenje jer nismo ni slutili da bi neko mogao da je koristi kako bi naudio našem predsedniku i taj propust nam se više nikada neće ponoviti – naglasio je ministar.

Ovim povodom se oglasio i ministar odbrane Miloš Vučević koji je saopštio da su Migovi 29 već podignuti kako bi zaštitili Danilovu majicu, dok je predsednik na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” najavio vanredno obraćanje građanima uz poruku da skidanje majice nije opcija.

Nenad Milosavljević

  1. Баш Рђа kaže:

    Ево мајица за најстарије недоношче у историји Србије https://superprint.rs/wp-content/uploads/2020/04/73-fb.jpg чист памук, а како се и најхрабријима понекад деси да се укаке, није проблем, пере се на 90 степени и лако се пегла. За његовог тату кошуљицу боје лила са копчањем на леђима и државним грбом тренутно немамо. Али биће…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *