Svakoj majci najveći strah je šta je sa decom kad nisu u njenom vidokrugu, da li ih je neko oteo, da nisu umrli od gladi, da nisu sedeli na hladnom pa se prehladili i umrli
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

12. jul. 2017

Majka srećna što zbog novog Vip paketa može neograničeno da proverava da li su joj deca živa

BEOGRAD, 12. jul 2017, (Njuz) – Svetlana Mandić, majka šesnaestogodišnje Marije, osamnaestogodišnje Ane i dvadesetjednogodišnjeg Stefana, kaže da je jedva dočekala dan kad će neograničeno moći da proverava šta joj je sa decom, gde su, da im se nešto možda nije dogodilo i da li su živa.

– Kao i svakoj majci, najveći strah mi je šta mi je sa decom kad nisu u mom vidokrugu. Da li ih je neko oteo, da nisu umrli od gladi, da nisu sedeli na hladnom pa se prehladili i umrli. To su realne opasnosti koje vrebaju sa svih strana, kaže gospođa Mandić. – Ranije sam morala da ih cimam kao neka neodgovorna majka, a sada telefon u ruke i najnormalnije ih zovem redom i po 20, 30 i do 50 puta dok se ne jave i uvere me da su živi – priča gospođa Mandić.

Sa druge strane, i njena deca su u šoku i neverici da je neki operater izašao na tržište sa ovakvom ponudom.

– Ne, pa stvarno, hajde još nam još ugradite i čipove da može da prati naše stanje i dok spavamo. Ili da i za nas naprave onaj uređaj koji prati kretanje kućnog ljubimc pa da u svakom trenutku vidi gde smo, kažu Marija, Ana i Stefan u glas. – Baš vam hvala, mnogo ste nam pomogli, napominju oni.

Kako se nezvanično saznaje, gospođa Mandić zbog nove Vip ponude sada mora da se javlja i svojoj majci koja je zove da vidi “da joj se nešto nije desilo, da li je jela, da li se dovoljno toplo obukla, da ne sedi na promaji i da li je zvala decu da vide kako su.”

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  -Ne dao Bog da se svaka sumnja supruge obistini.
  Muzevi bi morali biti seksualni maratonci.
  -Ne bi valjalo ni da postoji kamera za na Onu stvar, kojom bi supruge proveravale Njegovo kretanje i aktivnosti.Desnice bi se ,,osusile”.

 2. zeks kaže:

  Kako cujem prvi je taj paket uzeo prvi medju nama Aleksandar Veliki,jer je on opredeljen za stednju,a znate li koliko samo ima novinara i urednika…A tek koliko traje diktiranje otvorenog pisma Zeljku…Ovako sve to dobija za 999 dinara mesecno.

 3. Ariela kaže:

  Au kako napreduje tehnika…secam se ko juce kad su poceli na tel da se objavljuju podaci tj ime onog ko zove, pa su nesrecni muzevi a bogami I zene memorisali svoje ljubavnike pod “majstor” pod “manikir” I sl…bio je to dakle tek pocetak…onda sve dalje vise I dublje…ja ja naturlich…danas mozes da vidis I dal je neko nokte na nogama isekao…I u krevet ti udje kamera…telefon se pretvorio u spijuna da bi I Serlok Holms rekao “evo kapa dole”…ni ptica da proleti ne moze vise a da nije zabelezen njen let…pa deco sta da vam kazem…rodjeni ste u pogresno vreme …tate I mame vise ne spavaju verujte mi na rec…samo gledaju u tel…razumecete jednog dana…

  1. Ja sam kaže:

   Tvoj je bio pod ,,…” ?

 4. Ariela kaže:

  Iiii cek da se prisetimmm…za tvoju informaciju tad sam bila devojce mlado sto je s deckom jelo kokice u parku…mama nalakcena na prozor ceka me ako je proslo vreme pristojno…:)

  1. Ja sam kaže:

   …proslo par minuta od 10…uvece.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *