njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. feb. 2012

Majka ubeđena da joj je sin kidnapovan jer se nije javio na telefon

Zaključila da joj je sin kidnapovan nakon što joj se nije javio na preko 30 poziva

NOVI SAD, 12. februar 2012, (Njuz) – Samohrana majka Milica Radišić (47) napravila je sinoć ogromnu pometnju u lokalnoj policijskoj stanici tvrdeći kako joj je sin Miloš (18) kidnapovan, jer se više od dva sata nije javljao na telefon, saznaje Njuz iz dobro upućenih izvora.

Milica nije želela ništa da prepušta slučaju, zbog čega je odlučila je da odmah reaguje i iznese slučaj nadležnim organima.

– Kao i svaki put pre nego što legnem da spavam, u situacijama kada je Miloš u gradu, nazovem ga da vidim gde je, s kim je, šta radi i kada će se vratiti kući – izjavila je Milica u policijskoj stanici – Za razliku od svih prethodnih puta nije mi se javio na poziv, i to ne jednom već više od 30 puta, što znači da je najverovatnije kidnapovan. O gorim scenarijima ne smem ni da razmišljam – nastavila je Milica i zatim krenula u histerični plač.

Kako saznajemo od policajca koji je primio poziv, Milica je navela par njoj sumnjivih osoba koje su oduvek bile ljubomorne na njenog sina i samo su vrebale priliku kada će mu napakoste.

– Za ovim tinejdžerom se tragalo svega sat vremena, pošto je policija brzo stupila u kontakt sa njegovim prijateljima koji su rekli da su Miloša pijanog odneli u kuću kroz zadnji ulaz, kako ga majka ne bi zatekla u kontuzovanom stanju – izjavio je policajac koji je bio deo tima koji je tragao za mladićem.

– Zajedno sa policijom Milica je otvorila vrata Miloševe sobe i zatekli su mladića kako u besvesnom stanju leži na sred sobe u jakni i patikama. Milica se izvinila lokalnim policajcima i pohvalila ih je na efikasnom obavljanju svojih dužnosti, a odmah zatim je pozvala Hitnu pomoć – dodaje naš sagovorinik.

Goran Mirković

 1. Double D kaže:

  Hehe, odlican! :) Btw, ispravno je “izvinila”, ne “izvinula”.

  1. Ђеки kaže:

   Тачно, “извинути се” је други глагол: извинути се на страну, извинути се у лево…

 2. Ђеки kaže:

  Жена је правилно поступила – помислла је да јој је син киднапован, што је свакако много логичније него да је нашао неку девојку, па да из оправданих разлога не може да се јави на телефон…

  1. trabant kaže:

   A zamisli tek da je posumnjala da joj je sin pijan,kao što je i bio.Kakva bi to majka bila?Sve brižne majke imaju slično razmišljanje na tu temu- “moje dete ne pije,prevarila ga deca” ili “pazi sine da ti neko ne sipa džoint u sok”….

  2. celtic kaže:

   Ako je mama malo više ljubomorna na potencijalnu djevojku, milicija i čika doktori bi s mamom imali o čemu popričati, uzeti bris, pa onda pravac u dnevnik, pa u udžbenike psihijatrije….uredništvo, imam li dara za pisanje crnih scenarija?

 3. Duci kaže:

  Не дај боже да ти се деси оно што ти мајка мисли и ДАЈ БОЖЕ да ти се деси оно што ти отац мисли :))

 4. ariela kaže:

  jao napilo se moje dete…ljubi ga majka!

  1. Милан kaže:

   Дај , кево, не смарај! Брукаш ме пред другарима.

  2. Aleksandar kaže:

   Стварно ариела, не смарај, хоћеш да ти син има доживотне трауме!

   1. ariela kaže:

    hahhaha odlicno…ja na zalost nemam sina ali cini mi se da sam nekako imala previse “maminih sinova”…

    1. celtic kaže:

     Povoljno pravim ćerke, sekiracija zajedno sa mamama za ćerkin 18. rođendan gratis….

 5. mamamimi kaže:

  Pa ovo i ne liči na vest u ogledalu. Možda bih poverovala da ste napisali da ga majka NIJE zvala i da je čvrsto spavala kad se on trezan vratio kući – malo ispred ponoći…iz biblioteke.

  1. Nick kaže:

   Da, slazem se sa vama. Ne znam sta je tu cudno ako roditelji brinu o svojoj deci, i naravno da se majka uplasila kada se dete nije javilo….

 6. ehm kaže:

  Kaze se kindapovan

  1. celtic kaže:

   Da, kaže se u tvom zavičaju (Gornjem Tripizdevcu)….

   1. ehm kaže:

    Da li se mi poznajemo?
    Kako si samo znao odakle sam?

    Neverovatno :)

    1. celtic kaže:

     Ehm, buraz, mogu biti i brutalniji, kad te lociram. Zadnji izdah je najkraći….

 7. LektNap kaže:

  Pre 30 godina su nas u “Politikinom zabavniku” na vreme upozorili da će takav da bude XXI vek.

  http://misicb.tripod.com/lektira/dan_slobode.htm

 8. Арса kaže:

  Полицајцима је сигурно много значило да похвалу за свој рад добију од једне тако самосвесне грађанке. Поред такве мајке, Милошу ни полиција није потребна, а вероватно ни болница ни ватрогасци.

 9. Раковић kaže:

  Одличан!!! Некада смо се бринули и без мобилних :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *