nazad na vrh

Majmun potpisao peticiju za ukidanje Darvinove teorije

Majmun očekuje da će i drugi majmuni slediti njegov primer

BEOGRAD, 8. maj 207, (Njuz) – Majmun iz beogradskog Zoo vrta odlučio je da podrži i potpiše peticiju protiv izučavanja Darvinove teorije evolucije u školama i na fakultetima, koju su svojim potpisom do sada podržali dva akademika, 50 profesora, 61 doktor nauka, lekari, inženjeri, pravnici, filozofi, umetnici, novinari i pet sveštenih lica, ukupno njih 166.

Majmun ističe da je do sada bio pristalica Darvinove teorije evolucije prema kojoj čovek i majmun imaju zajedničkog pretka, ali da je ova peticija ipak dokazala da to nije tačno.

– Jednostavno, majmunima ovako nešto ne bi palo na pamet. Iz toga proizilazi sledeći zaključak: ako tako nešto ne bi palo na pamet majmunima, onda ne bi ni ljudima da je tačno da su nastali od majmuna. Ako je ovo palo na pamet ljudima, a majmunima ne bi palo na pamet, jasno je da onda čovek nije nastao od majmuna i da Darvinova teorija nije tačna – obrazložio je svoju odluku majmun.

Majmun je dodao i da se nada da će i drugi pripadnici njegove vrste slediti njegov primer.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Ovog majmuna, u današnjoj Srbiji, očekuje svetla budućnost!

 2. Ko, bre, nije postao od majmuna!?!?
  Pa pogledajte dragana. J. vucicevica…on je, bre, njihovo prvo koleno.

 3. Pojedincima iz političke i naučne elite ove zemlje padaju na pamet mnoge stvari koje vredjaju inteligenciju jednog majmuna.

 4. Teorija “brze, bolje, jace” je transformacija radikala u naprednjake. Osobine ostale iste samo se ime promenilo. Ovu teoriju pre ili kasnije su podrzali :
  -otpisani Dr.mali , antenaman Dr.martinovic, prva (nova) dama Srbije Dr.nesa, zamotana Maja…
  -inzenjer Babic autoplohovac (po novom), Vuk misljenje menja ali mu je dlaka ista, Cheda-Chanak osnivaci IMT partije (Imali Mene Tu)…
  a vi popunite ostale akademike

 5. “Majmun je dodao i da se nada da će i drugi pripadnici njegove vrste slediti njegov primer.”

  tesko, drui pripadnici njegove vrste su brojcano gasali na zadnjm izboima i dokazali da tu, ipak, postoji neka veza…

 6. U 21 veku jos samo majmuni mogu da potpisu ovakvu peticiju.

 7. Majmuni rade sto majmuni vide…!!!Ali jedan je Tarzan ,ciji glas je prepoznala cela srpska dzungla…I skacu sa lijane na lijanu,od poglavlja na poglavlje…

 8. Не знам одакле некоме право да петицијом забрани мајмунима да верују да су постали од мајмуна.

 9. Džoni Vajsmiler – Tarzan je prvi Srbin (rodio se u selu Međa, u Banatu) koji dokazuje Darvinovu teoriju. Drugi Srbin su svi političari…

 10. И дарвину се стужило од његове и од неких других терорија. Само што се то крије од шире јавности.

 11. Naš narod mora da čita Sveto Pismo. U Knjizi postanja (1:27) stoji zapisano: “I stvori Bog čovjeka po obličju svojemu, po obličju Božijemu stvori ga; muško i žensko stvori ih”. Eda li to znači da su Gospod Bog i majmun isto? Bože sačuvaj!

  • Kako je nastao Bog? Aj da te vidim. Majmuni imaju sličan skelet ko ljudi, a razumni ljudi znaju da su nastaki od majmuna. To je evolucija.

 12. Radije bih bio potomak nekog od majmuna,nego nekog od potpisnika deklaracije.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix