Milan je svom prijatelju Vlatku iz Makedonije detaljno pojasnio situaciju u Makedoniji
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

01. maj. 2017

Makedonac zamolio prijatelja iz Srbije da mu objasni situaciju u Makedoniji

SKOPLJE/BEOGRAD, 1. maj 2017, (Njuz) – Vlatko Stojčeski (42) iz Skoplja pozvao je danas svog prijatelja Milana Dobrojevića (41) iz Beograda sa molbom da mu ovaj pojasni šta se trenutno dešava u Makedoniji, javljaju domaći mediji.

Vlatko kaže kako danima nije mogao da shvati ko je protiv koga, a ko za koga, ko koga podržava, a ko koga ne u Makedoniji, pa je morao da pozove nekoga iz Srbije.

– Od kada su neki ljudi upali u parlament, a ispostavilo se da su bliski vlastima, i napali članove opozicije, koji su želeli saradnju sa Albancima, sa kojima su isti oni iz vlasti već sarađivali, ništa mi više nije bilo jasno. Od rođenja živim u Skoplju, ali, verujte mi, ne mogu da pohvatam ko je tu na čijoj strani. Srećom da imam dosta prijatelja u Srbiji koji su eksperti za društveno-politička pitanja širom sveta, pa sam okrenuo Milana sa kojim se znam još iz vojske. Za divno čudo, on mi je sve potanko objasnio u par rečenica i sada mi je sve mnogo jasnije – prepričava Vlatko.

Vlatkov prijatelj Milan tvrdi kako informisanost stiče dugim proučavanjem statusa na društvenim mrežama.

– Za razliku od nekih lakše razumljivih tema, poput puštanja Haradinaja na slobodu ili Bregzita, za ovu mi je trebalo skoro sat i po da je proučim i tek tada potpuno ovladam njome. Otišao sam na 4, 5 statusa kod svojih prijatelja na Fejsbuku, potom povezao sve to sa nekim Vučićevim govorima i ubrzo Vlatku do tančina objasnio situaciju u njegovoj državi. Sada se mogu smatrati ekspertom za zbivanja u Makedoniji – otkrio je Milan.

Ovaj poznavalac prilika u Makedoniji otkrio je za Njuz kako će uskoro gostovati i u jednoj televizijskoj emisiji i govoriti o situaciji u Severnoj Koreji, koju je podrobno izučio nakon čitavog popodneva provedenog na društvenim mrežama.

Miroslav Vujović

 1. belay_Angel kaže:

  Opozicija je, pokusajem saradnje sa opozicijom, pocinila veleizdaju!!!
  To je dozvoljeno samo vlastima…

  1. belay_Angel kaže:

   Pokisajem saradnje sa Albancima

 2. amharac kaže:

  cela vlada srbije je sastavljena od ovakih eksperata koji sve znaju (osi sta se desava na ulicama Beograda i Kosovu)

 3. svetlana kaže:

  Jer mu je prijatelj Haradinajev Srbin ?

 4. losmi kaže:

  Poznaju se iz vojske jedino ako su u vojsku isli sa 14 godina :)

 5. Malo mnogo kaže:

  E ovako.Dve makedonske partije su u sukobu zato što je ova što je bila na vlasti dosta krala,pa bi sada na vlast ova druga da krade i ona.One su u tolikoj zavadi da bi se pre udružile sa crnim djavolom (albancima),nego da se bilo šta dogovore.Albanci su podmitili američku administraciju pa će uvek biti na strani koja dobija.Po drugoj teoriji u toku je sukob dve vrste vanzemaljaca koji su izabrali Makedoniju jer je antička država,a po teoriji dr Miroljuba Petrovića u korenu svakog sukoba je sukob masona i jezuita,ko je ko u makedonskom društvu još neznamo.

 6. voya montoya kaže:

  Steta sto su nam Albanci preoteli taktiku,koju smo mi strateski osmislili!!!Svi Srbi u jednoj drzavi je nas plan,jos iz osamdesetih…Zato Milana treba shvatiti kao ozbiljnog analiticara,kako Makedonci ne bi ponovili nase ,pocetnicke greske, iz prvog poluvremena poluraspadnja…

 7. Тој сум шо сум kaže:

  Жими киров знаеш ти шо се дешава во Македонија гледај си ти вашето гајле а за кај нас ич кур да не ве боли што се дешава.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *