njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

28. dec. 2017

Mali: Jelku smo kupili jer su nas novogodišnji ukrasi podstakli da trošimo više

BEOGRAD, 28. decembar, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je gradska vlast kupila jelku od 83.000 evra jer ih je ponela novogodišnja atmosfera, a blještava rasveta stimulisala da potroše više novca.

Prema njegovim rečima, ta kupovina je najbolji dokaz istinitosti onoga što je predsednik Aleksandar Vučić govorio još pre dve godine.

– Tadašnji premijer izgovorio je da narod kad vidi nešto „lepo“, tad više troši i raste BDP. Mi u gradskoj upravi još od oktobra, kada je zasijala ulična rasveta, imamo poriv za šopingom. Bukvalno se dešava da danima samo sedimo i razmišljamo šta da kupimo, gledamo šta ima na Aliekspresu i Girbestu, čak smo kupovali i neke polovne stvari na Limundu. Nismo znali šta nam se dešava, a onda smo u jednom trenutku shvatili – rasveta deluje! – objasnio je gradonačelnik.

Siniša Mali dalje kaže da je zanimljivo to što male kupovine nisu mogle da utole žeđ za trošenjem para.

– Kupovali smo neke sitnice preko interneta, ali i dalje smo imali želju za šopingom. Bili smo mirni nekoliko meseci jedino kada smo platili fontanu na Slaviji 1,8 miliona evra, ali onda su u oktobru postavljeni novi ukrasi, pa smo ponovo poželeli da kupujemo. Svi znate kako se to završilo, kupili smo novu jelku i Acu Lukasa – zaključio je gradonačelnik Siniša Mali.

Nenad Milosavljević

 1. Mirjana kaže:

  I zato, da bi nam bilo jos lepse i svetlije, malog na jelku!

  1. zeks kaže:

   I ja mislim da treba da ga nataknemo,e sad da li na jelku ili na nesto drugo treba razmisliti…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  I onda je resorni ministar, u privatne svrhe, rasturio dečije namensko vozilo. I onda je ministar isti zabranio, od legalnog suda novce, kao donaciju za decu. I onda je veliki dograbio telefon i vikao na malog: ,,odma da si uzeo ovu najskuplju jelku (jeftine ponude sakri) – deca moraju bar nečem da se raduju” – i onda kupiše konačno jelku!

 3. voya montoya kaže:

  More jelka je poklonjena Gradu..!.Jel tako? Tako…Porasle jelkice iz srpskih automobila,te smrdi na sve strane…

 4. crnidomino kaže:

  Da trosis zaradjene pare pa hajde, nego uzimas iz budzeta pljackanjem penzionera i gradjana, sram da te bude nistarijo koja ne zna ko mu rusi grad! Ti Mali si velika nula a Djilas ti nebi dozvolio ni cipele da mu cistis!

 5. zivorad stankovic kaže:

  Lukas ide gratis!

  1. zeks kaže:

   Logican izbor je Aca lukas,jer ce za novu godinu svuda biti belo…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *