njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

17. maj. 2019

Mali najavio da će tužiti plagijatora koji mu je pisao doktorat

BEOGRAD, 17. maj 2019, (Njuz) – Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će podneti tužbu protiv plagijatora koji mu je pisao doktorat, kao i da će tražiti novčanu nadoknadu zbog narušenog ugleda.

Mali je tom prilikom istakao da je šokiran činjenicom da su ljudi koji pišu drugima doktorske disertacije za novac spremni na ovakve podvale.

– Kada smo se dogovarali za pisanje doktorata obećano mi je da ću dobiti autentičan naučni rad. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi neko kome plaćam da mi napiše doktorat mogao ovako da me obmane. Ovo je zaista sramota i šalje lošu poruku svim ljudima koji žele da kupe akademsko zvanje – izjavio je Mali.

– Šokiran sam činjenicom da je on tako bezočno prepisao tuđi rad, kao i da se nije potrudio da makar promeni font rada koji je prekopirao. Daću sve od sebe da plagijator koji je napisao moj doktorat snosi posledice i da više nikada nikome ne napiše disertaciju – napomenuo je ministar finansija.

Mali je dodao da će, ako mu ovaj doktorat bude osporen, dobro razmisliti kome će poveriti pisanje sledećeg doktorata.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  mali ništa ne treba da brine – jer kad on stavi fantomsku, a SNS na vlasti, nema te naučne zajednice koja će mu bilo šta osporiti!

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Šta više, za očekivati je da će, po hitnom postupku, biti izabran za prepisnog člana Akademije!

 2. Vlada kaže:

  Kod nas se izgubila granica između Njuz.net zezancija i pravih vesti:)

 3. sremica kaže:

  Kanda si škrtario Mali, malko platio a puno pokr'o, eee dobro se dobrim vraća…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *