Gradonačelnik daje instrukcije vozaču grtalice kako da što efikasnije ne čisti ulice
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

27. feb. 2018

Mali: Nismo čistili ulice od snega da bismo pokazali kakav haos čeka Beograđane ako pobedi opozicija

BEOGRAD, 27. februar 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je jučerašnji kolaps u gradu, usled neočišćenih ulica od snega, gradska vlast namerno izazvala kako bi pokazala šta sve čeka Beograđane ako na predstojećim izborima pobedi opozicija.

– Na ulice smo poslali znatno manji broj vozila za uklanjanje snega, a vozačima smo dali instrukcije da se ne trude mnogo, kako bismo napravili simulaciju situacije koja bi nas zadesila ako kojim slučajem pobede Đilas, Janković, Jeremić, Šutanovac, Radulović, Obradović i slični njima – izjavio je Mali – Videli ste kakav se haos dogodio juče, ulice su bile pune snega, vozači su mileli do posla i nazad, vozila GSP-a su kasnila i bila pretrpana putnicima, a ljudi su padali po neočišćenim trotoarima. Sve je to rezultat sumanute mogućnosti da Beograđani ne glasaju za SNS već za opoziciju – rekao je gradonačelnik – Je l’ to želite, je l’ to želite?, dodao je on.

Mali je skrenuo pažnju i na ostale performanse koje je gradska vlast izvela u poslednjih nekoliko godina kako bi podigla svest o štetnosti eventualne pobede opozicije na izborima.

– Požar na jednoj od stambenih kula u Beogradu na vodi usled nemarnosti tokom izgradnje takođe je rezultat eventualnog poraza SNS-a na izborima. Rušenje objekata u Hercegovačkoj i to, zamislite, u sred noći, klasična je pokazna vežba kakvo ludilo bi nas zadesilo ako, ne daj bože, Đilas preuzme vođenje grada. Ogromna i preskupa fontana na Slaviji takođe. Pa ko bi normalan ono čudo izgradio, ako ne opozicija ukoliko kojim slučajem pobedi. Ukrasi na ulicama i tokom proleća, haha, strašno, da ne nabrajam više – rekao je gradonačelnik Beograda i dodao kako će planirano rušenje Starog savskog mosta takođe biti pokazatelj šta nas čeka ako pobede Đilas i ekipa.

Mali je na kraju otkrio da broj njegovih računa – 45, nije slučajno izabran, već da on predstavlja zbir svih opozicionih kandidata koji bi da uđu u Skupštinu grada.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Mali (ne) Mokri (samo) Lug, vec mokri po celom Beogradu.

 2. Onaj kaže:

  Bez komentara….sta reci a ne zaplakati

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Kako god da se posmatra ova fotografija ipak se može zaključiti da malom, polako, izmiče volan iz ruku!

  1. Bane A kaže:

   Na slici se vidi Siniša Mali na radnim mestu u skladu sa svojim sposobnostima i stručnom spremom. Mada nisam siguran da nije falsifikovao vozačku dozvolu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *