nazad na vrh

Mali: Sve afere sam prepisao na bivšu suprugu

beograd.rs
FOTO: beograd.rs

BEOGRAD, 14. februar 2017, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da on nema nikakve veze sa rušenjem objekata u Savamali, kao ni sa drugim aferama koje se vezuju uz njegovo ime jer ih je sve prepisao na sada već bivšu suprugu Mariju.

Kako je objasnio prvi čovek srpske prestonice, neke od afera je na bivšu suprugu prepisao još dok su bili u braku, dok su joj neke pripale tokom brakorazvodne parnice.

– Lepo su mi govorili ljudi da ništa, pa ni afere, ne prepisujem na suprugu, ali sam ja verovao u našu ljubav. Ja sam želeo da moje afere ostanu u mom vlasništvu, ali ona to nije htela ni da čuje. Nudio sam joj 24 stana u Bugarskoj, vlasništvo nad ofšor kompanijama, stanove po Beogradu, vikendice na Kopaoniku, ali ona nije htela ni da čuje. Kada mi je zapretila da mi neće dozvoliti da vidim decu, tada sam pristao i prepisao joj bukvalno sve afere – izjavio je Mali.

On je dodao kako se nada da će ovaj slučaj konačno dobiti epilog.

– Sada kada znate ko je pravi vlasnik afere “Savamala” od vas novinara očekujem da budete profesionalni i sve ono što ste mene do sada pitali sada pitate moju bivšu suprugu. Takođe se nadam i da će tužilaštvo imati snage i pokazati nezavisnost u svom radu i da će pozvati na razgovor Mariju Mali – istakao je gradonačelnik Beograda.

Mali je takođe rekao i da će od Fakulteta organizacionih nauka zatražiti da se proveri njegov doktorat jer, kako je istakao, postoje indicije da je njegova sada već bivša supruga plagirala njegov doktorat.

Bane Grković

 1. Konačno smo saznli i ko je nosilac krivice Savamala. E pa kada je bila toliko gramziva, neka joj !!! Sada može i sud da mirno radi pošto je olekšala posao tužilaštvu! !

 2. Večeras u ,,Parove” ulaze mali, budući bivši gradonačelnik, i Marija-žena koju vise nema.
  Gost iznenadjenja: vučić.
  Glas naroda: toma nikolić
  Stanare vile će zabavljati orkestar bogoljuba karića sa solistom dačić ivicom.
  Poligrafom će upravljati slinavi ministar, a zaduzen za pluvanje biće vučićević.
  Dežurni lekar biće zlatibor lončar, zvani LONG (Lešće, Orlovača, Novo Goblje)
  čcekuje se dvostruko vanredno izbacivanje-malog sa mesta gradonačelnika, i tome sa mesta kandidata za predsednika.
  vučić ce imati tajni zadatak: treba da siluje sve okupljene u vili i ispred televizora- tri sata neprekidno.

 3. Onda joj prepisi i one stanove i mirna Backa.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix