njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

20. feb. 2017

Manje zlo rešilo da se kandiduje na predsedničkim izborima

BEOGRAD, 20. februar 2017, (Njuz) – Manje zlo saopštilo je danas da je donelo odluku da se kandiduje na predsedničkim izborima koji bi na proleće trebalo da se održe u Srbiji.

Na konferenciji za novinare, Manje zlo je otkrilo da mu optimizam uliva ispovest većine birača u poslednje dve decenije o tome za koga na kraju uvek glasaju.

– Kako se koji izbori završe, građani počnu da me pominju i govore kako su glasali za mene, što mi je bilo čudno jer se dosad nijednom nisam ni kandidovao. Pošto ispada da bih do sada pobedio na svim izborima, odlučio sam da se konačno kandidujem, a pobedu očekujem već u prvom krugu, bez obzira na snagu svih kandidata jer sam u narodu ja nekako najpopularniji – saopštilo je Manje zlo okupljenim novinarima – Zbog toga i očekujem medijski pritisak na mene, ali sam spreman da se sa tim izborim – dodalo je ono.

– Što se kampanje tiče, neću je ni imati jer su reklame i bilbordi skupi. Moja snaga je u slabosti svih ostalih kandidata, a optimizam mi ulivaju i najnovija istraživanja, prema kojima je većina ispitanika, na pitanje za koga će glasati, odgovorila: “Ma glasaću za manje zlo!” – zaključio je ovaj budući kandidat za predsednika Srbije.

Prema istraživanjima agencije Galop, od Manjeg zla, ukoliko bi se kandidovalo, veće šanse za pobedu bi imalo jedino Najmanje zlo.

Miroslav Vujović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Da li je cela redakcija, ili samo pisac Miroslav V. preletela kod vučića?! Ili vam je samo dosta bilo?!

 2. Ja sam kaže:

  Ne , niste u pravu.
  Posle mnogo godina ne moramo birati ni jedno zlo.

 3. zeks kaže:

  Manje zlo bi svakako pobedilo,po meni ipak,u drugom krugu da su na predsednickim izborima uobicajeni kandidati,ali ovoga puta je situacija drugacija jer je kandidaturu najavio Posten Covek .
  Njegova kandidatura je snazno odjeknula sirom sveta,pa se ocekuje dolazak znatizeljnika sa svih meridijana koji hoce to cudo da vide,a dolazak su najavili i iz Ginisove knjige rekorda.
  Njemu jedino problem predstavlja prikupljanje dovoljnog broja potpisa podrske gradjana,jer su navikli da ih daju drugacijim kandidatima.

  1. mizantropikus kaže:

   Setao se diogen svecom u potrazi za postenim covekom.

 4. mizantropikus kaže:

  Dali ce to manje zlo da se pretvori u vece zlo cim uzme vlast?

  1. Jan kaže:

   Svako zlo je u početku malo . I vašu ženu u početku zovete mače , kučence , pilence , jaganjce, ali posle te male životinjice odrastu u velike .

   1. peric kaže:

    Druga opcija je da u startu nadjes zlu zenu, sa CV-jem Hanibala Lektora i da se nadas da se brine o tebi.

 5. Sp kaže:

  Da nije Jankovića, poenta ovih izbora bi bila da izmedju dva zla izaberemo ono koje još nismo probali.

 6. Marko Bosanac kaže:

  Njuze, stari prijatelju, sto biste ovo pisali? Po cemu je Mr Jankovic bilo kakvo zlo, sta ga je odalo po vasem misljenju? Nije valjda da vam je fazon da udarate po svima? To vuce na neku besmislenu letargiju i teski cinizam, koji bas sad nije narocito primeren.

 7. frka kaže:

  U nekoj drugoj prilici tekst bi bio odlican. U momentu nam treba neko ko ce obezbediti teren za normalna politicka razmisljanja.
  Jednom sam hteo da glasam za Antu Markovica ali zbog posla nisam mogao. To je jedina osoba iza koje je stajala privreda.
  Posle toga upravo zbog vaseg naslova nikada nisam izasao na izbore. Za koga da glasam?
  U vojsci tri dana sam jeo bombone Cedevita i hleb, nisam hteo da jedem “rizi-bizi” ( tako nesto).
  Razumem vasu redakciju a i komentare, moramo se navici na ravnopravnu civilizacijsku diskusiju. Sada bih mozda i glasao za
  ovog Jankovica, ali u Srbiji je 70% nefunkcionalno obrazovano stanovnistvo, svi mi imamo pravo na glas, sve su brojevi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *