nazad na vrh

Marija i Siniša Mali postigli dogovor da zaboravimo sve što je Marija rekla

N1
Marija Mali je već zaboravila sve što je pričalaFOTO: N1

BEOGRAD, 15. mart, 2017, (Njuz) – Marija i Siniša Mali uputili su danas zajedničko saopštenje javnosti u kojem su poručili da su postigli dogovor da svi zaboravimo sve što je ona rekla o bivšem suprugu, kao i da je sve što smo ikada na osnovu njenih izjava pomislili o gradonačelniku Beograda netačno i da nema nikakve veze sa istinom.

Bivši supružnici su saopštili da su se složili oko toga da svi mi moramo decidno da se držimo njihovog dogovora, kao i da će sve ono što nismo uspeli da zaboravimo posle današnjeg dana biti neistinito.

Siniša Mali je izjavio kako je uveren da ćemo svi mi vrlo brzo sve zaboraviti.

-Zaboravljanje nikada nije bilo problem za naše građane. Evo, ako mi verujete, ja sam već zaboravio sve što je Marija rekla, a i ona mi je potvrdila da ne samo da se ne seća šta je izjavila, već se ne seća ni da je bilo kada nešto rekla. Zbog toga sam ubeđen da ćete svi vi uspeti veoma brzo da zaboravite razloge zbog kojih je postojala potreba da se ovakav dogovor napravi – rekao je gradonačelnik.

Nakon saopštenja bivših supružnika oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je potvrdilo da je zaboravilo na poziv na razgovor koji je upućen Mariji Mali, kao i razlog zbog kog je taj poziv upućen i da zbog toga nema nikakve potrebe da ona da iskaz.

Soko Sokolović

Marko Dražić

 1. Da, stara priča, Srbi pamte kao kokoške…

 2. A sta treba da zaboravimo?

 3. Šta mi da zaboravimo, pa kad nju niko nije ništa pitao, ko će tek nas nešto da pita?!

 4. Zaboravismo mi i cuvara koji je ubijen u Savamali i sedam ljudi u helikopteru a necemo reci zene ka je iz majcinske ljubavi prema evrima pobukla svoje optuzbe.

 5. Sokole e ovo je vec nesto drugo.

 6. Ako nisam zaboravio Sinisa nije ni imao suprugu?!

 7. Zajedno mozemo sve!!!Sve,sve,sve!!!

 8. Eeee Srbijo deponijo🙉🙉🙉

 9. Sigurno je veliki vodja smislio ovo

 10. Ko da se cijelo nas troje :)

 11. Jel sa Malim ona ima decu?
  Mislim ako ih je pravio po mraku kako može da bude sigurna.

 12. Prava Sirbistanka.

 13. Kakva sprdačina. I ove napirlitane kokoške žele postati javne persone. Pa hoću kakim neću kakim, a kake puno. Čim se udala ta ya Sinišu nije ništ bolja od njega. Što kažu stari latini sličan se sličnom raduje. Sve to ista bagra i fukara. Političari i njihove žene, spoj krimilaca sa dozvolom za kraduckanje i lakih žena, danas poznatijih kao sponzoruše.

  • Neciju tragediju nemoj da komentarises kao neko ko ima znanje samog Svevisnjeg.
   Verujem da joj je preceno najstrasnije. Zasto ne, ako je pre toga fizicki zlostavljana. Zasto ne, ako su deca zlostavljana nasilnim odvajanjem od majke. Zasto ne, ako opercijom rukovodi kompletni idiot.
   Neka je sponzotusa 100 puta (a nije, to i slepac vidi), ima pravo na zakonski zastitu svojih prava.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix