nazad na vrh

Marijana Mateus dala intervju u kom nije pomenula bivše muževe

Marijana Mateus nije čas spomenula ni zbog čega nije još uvek promenila prezime

BEOGRAD, 25. septembar 2011, (Njuz) – Popularna modna kreatorka, džetseterka, književnica, majka i dvostruko bivša supruga Marijana Mateus nedavno je prenerazila javnost kada je u intervjuu koji je dala za jedan časopis zaboravila da se osvrne na svoje bivše muževe.

– Upropastila mi je intervju – žali se Kamen Marjanović, poznati hroničar estradnih dešavanja – svi smo navikli da priča počne sa Koletom, velikom čistom ljubavlju koju je gajila prema njemu i dečici što mu je izrodila, zatim da pomene bajkovitu romansu, nesvakidašnji brak i prijateljski razvod sa Lotarom, kao i pokušaje da se pomire. Nije čak pomenula ni tajanstvenog gospodina iz knjige “Amuaž“, onog zbog kog se osećala voluminizirano i supermarketski jestivo.

Ekipa Njuza je nekoliko puta pročitala sporni intervju, i zaista, priče o bivšim supružnicima nije bilo ni u naznakama. Gospođica Marijana se čak nije potrudila da nanovo objasni zašto i dalje nosi Lotarevo prezime.

Upitali smo poznatog estradnog psihologa Janku Aleksandrović kako tumači ovo nesvakidašnje drsko ponašanje.

– Moguća su dva scenarija: Marijana Mateus je zacrtala da bude priznata isključivo kao samostalna poslovna žena, te je shvatila da joj priča o bivšim muževim samo odmaže, jer ljubomorne duše ne veruju da je u pitanju bila čista ljubav lišena materijalnog. Druga mogućnost je ono čega se svi pribojavamo: u opticaju je neki novi gospodin koga ne želi da pravi ljubomornim pominjući bivše muževe. U tom slučaju, javnost će biti jako ljuta na nju, taman se lepo podelila na Lotara i gos’n Amuaža, treći bi svakako uneo zabunu, dodaje Aleksandrovićeva na kraju.

Razlog zašto je Marijana Mateus zaboravila da pomene bivše muževe se možda krije u tome što je u poslednje vreme preopterećena edukacijom. Kako Njuz saznaje, aktivno se bacila na izučavanje geografije i izgovora stranih reči, u čemu joj pomaže igranje kviza ConQUIZtador.

– Toliko je uzbuđena što je saznala značenje reči Antropologija da ozbiljno razmišlja o tome da tako nazove svoj novi butik – navodi izvor blizak Njuzu.

Sonja Martić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. “Prosto” ne mogu da verujem, da doticni gdin Kamen, ne provaljuje da se radi o intervjuu iz njenih srednjeskolskih dana. Povod je bio osvojeno mesto druge pratilje na izboru za mis drugog sedam. Tada je za sobom imala tek petnaestak nevaznih momaka.

 2. ”onog zbog koga se osecala voluminizirano i supermarketski jestivo” bem ti sve, koja postomoderna xD

 3. ali “u čemu joj pomaže igranje kviza ConQUIZtador” ahahahahahahhahahhhahahahha….:DDD hhahahahha

 4. Multitalentovana riba, sve radnje radi.

 5. Sprdate se sa ženom a ona ima dva fakulteta.

  http://vukajlija.com/2-fakulteta/419409

  Možda se nije setila da ih pomene jer intenzivno završava doktorske studije. :D

 6. Ludaci…totalno ste super volumizirani

 7. A evo i kako izgleda taj novi butik :)
  http://bit.ly/pAXdSg

 8. Nije doktorske, nego MAGISTERIJUM! Ahahahahahaha!

 9. Čula sam za tele sa 2 glave, ali ovo još ne čuh. Marijana nije spomenula svoje bivše muževe…Još ću se probuditi jednog jutra i saznati da su iskorenili glad u svetu!

 10. Zavidite joj svi! Mozete da puknete!

  • ma ko joj zavidi.
   bas smo svi srecni na nacin kojim reprezentuje srpsku kulturu, modu, knizevnost….
   eee, kamo srece da nam je vise taknih kao nje, festival “devedesete” bi neprestano trajao

   • Можда је то би сарказам… Вероватно јесте – зато нисам ни лупио минус.

 11. Apsolutno je neodoljiva. Znaci apsolutno!

 12. Želim joj puno bivših brakova, i porast broja nečitalaca.

 13. voluminizirano?!
  Preslatko!
  Da nema uši, smejala bi se u krug

 14. Ne, ne verujem. Pre neki dan je pala jedna univerzalna svemirska konstanta, brzina svetlosti, a evo odmah zatim jos jedna – sadrzaj Marijaninog intervjua! Pa o cemu je pricala, pobogu, ako nije o bivsim muzevima!?
  Sto se butika tice, predlazem da ga nazove “Dezoksiribonukleinska kiselina”.

 15. da nisam procitao clanak, ovako po fotki bi pomislio da je sponzorusa…kako izgled skriva plemenitost

 16. Naravno da je bio sarkazam. Trolovanje je jos uvek retkost ovde :D

 17. Ova zena je slika svega sto ne valja u Srbiji.

 18. Meni se Marijana sviđa.

 19. Superkalifradzilisticno!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix