njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. okt. 2012

Marijana traži od Lotara da prestane da koristi prezime Mateus

BEOGRAD, 23. oktobar 2012, (Njuz) – Poznata književnica i modna kreatora Marijana Mateus zahteva od bivšeg supruga Lotara da prestane sa korišćenjem prezimena Mateus, saznaje Njuz.

Marijana, koja prezime Mateus koristi još od 2003.godine, smatra da je Lotar za ovih devet godina imao i više nego dovoljno vremena da pokaže kako pažnju javnosti ne zaslužuje samo zbog poznatog prezimena.

– Kao što svi znaju, nas dvoje smo i posle razvoda ostali u dobrim odnosima. Kada smo se rastali dogovorili smo se da Lotar može da nastavi sa upotrebom prezimena Mateus jer je on smatrao da mu to može biti plus u traženju posla. Tada mi je obećao da svoju karijeru neće graditi samo na konto prezimena već isključivo na osnovu svog trenerskog kvaliteta– izjavila je Marijana za Njuz.

Svi Lotarovi trenerski angažmani su međutim, prema Marijaninim rečima, bili neuspešni i njegovo vezivanje za prezime Mateus počelo je da šteti njenom imidžu.

– Nekoliko puta smo razgovarali o tome i napomenula sam mu da prestane da se predstavlja kao Mateus jer ne želim da neko dobija medijski prostor samo na osnovu toga što se preziva isto kao ja – rekla je nekadašnja gospođa Mateus.

Marijana je dodala da je ovo poslednje upozorenje za Lotara i da nikako ne može da razume ljude „koji se kite tuđim perjem i po svaku cenu koriste poznato prezime zbog popularnosti i lične promocije“.

Soko Sokolović

 1. ben10 kaže:

  I da prestane da se hvali kako je njegova bivša žena poznata modna kreatorka.

 2. coa kaže:

  Ma ti Nemci nemaju mere! Mada opet mi se nekad ucini da on pravilnije govori nas jezik od proslavljene knjizevnice i naravno nada sve modne kreatorke.

 3. Ja sam kaže:

  Sajam knjiga u Beogradu je otvoren samo zbog modne knjzevnice, visekratne udavace, eksperta za logopedne greske, pre(ranije)lepe Mateus Marije.
  Hvala joj bila.
  P.S.
  Ona i fudbal igra bolje od otimaca joj prezimena.

 4. Jasar kaže:

  Mene cudi da su uopste bili u vezi jer on voli mlade i lepe, ali glupe devojke , a ova knjizevnica.On je nju iskoristio da bi izgledao intiligentnije,sram ga bilo!A jeli, sta je ona napisala?

  1. orka kaže:

   ta vrhunska i prefinjena dela nisu za siroke narodne mase jer ih iste nece moci shvatiti…. ne moze to da cita i razume svako…

 5. dok kaže:

  Predlazem da se njena dela uvedu u obaveznu lektiru u srednjim skolama da bi tako dala doprinos razvoju misli i kulture na ovim podrucjima.

 6. 8 kaže:

  I da prestane da prica da ga ona zove svaki drugi dan..jos ce neko (ne daj ti boze) da mu poveruje da je to istina. ;)

 7. Raynolds kaže:

  Dok je ona igrala za Bayern Lothar je jos sedeo na noshi. Cccc…..

 8. Baki-Kg kaže:

  A ja bih nju na 30 dana u istrazni zatvor zbog ubistva belog goluba da ne utice na svedoke.

 9. ariela kaže:

  Lotar zaista svojim nedozrelim ponasanjem kvari ugled ove visokopostovane gdje…da nije bilo nje tesko da bi on ikada izasao iz anonimnosti…gledam ga pre neki dan izgleda jadno ko da je i njega posrao golub a ne samo njenu kolekciju…Ova zena znaci jos uvek prolazi kroz pakao…strasno…

 10. e... kaže:

  i da kostic secerni gazda prestane da koristi njene pare za svoje firme

 11. sina kaže:

  Mislim da se treba dići na viši nivo.
  Srbija treba da pod hitno traži da se Lotar izvini svim poštovaocima lika i djela nase Marijane, kao i vaskolikom Srpskom narodu, inače da zaprijeti da će uvesti rigorozne sankcije Njemačkoj i neće joj dati da počne pregovore za pristup Uniji Nebeskih nacija.

 12. Ljiljana kaže:

  I treba mu kad nije mislio na vreme! Baš sam se rastužila zbog ove vesti, ali dobro je: prestadoh da mislim o svojim problemima! Baš svačeg ima u ovoj “šarenoj bašči” koja se zove Svet oko nas!

 13. Stanarević kaže:

  Lothar Ex-Matthäus?

 14. Bokash kaže:

  Soko mi je omiljeni! :)

 15. Ime kaže:

  „Marijana je dodala da nikako ne može da razume ljude koji se kite tuđim perjem“ – Ko o čemu… A ono perje od goluba koji je „otišao“ to nikom ništa ?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *