nazad na vrh

Mark Cukerberg imao dvadeset propuštenih poziva iz Srbije

Cukerberg zbunjen zbog toliko poziva iz Srbije

PALO ALTO, 5. mart 2015, (Njuz) – Vlasnik društvene mreže Fejsbuk Mark Cukereberg bio je prilično iznenađen kada je, po povratku sa kraćeg odmora, video da na službenom telefonu ima 20 propuštenih poziva iz Srbije.

– Bio sam na sedmodnevnom odmoru, a u takvim situacijama ne nosim službeni mobilni sa sobom. Po povratku na posao, video sam da imam 20 poziva iz inostranstva. Malo sam pretražio internet i zahvaljujući pozivnom broju utvrdio da su pozivi stigli iz Srbije radi-ispričao je zbunjeni Cukerberg.

Pored ovih poziva on je u telefonu pronašao i nekoliko poruka koje su stigle sa istog broja. Uz pomoć “Google translate“ uspeo je da ustanovi da u porukama piše: “Samo me cimni kad se vratiš sa odmora. Zvaću ja tebe da ne trošiš kredit. Treba da mi objaviš deset statusa, sedam komentara i dvadesetak lajkova. Izračunaj koliko košta da ti pošaljem pare. Molim te, ako imaš broj ovih sa tvitera pošalji mi, treba i sa njima da se čujem.”

Cukerberg kaže da mu je sekretarica prenela da ga je više puta tražio čovek koji se predstavio kao Tom ili možda Toma, ali da ga ništa nije razumela jer je pričao na engleskom.

Bojan Savić

  1. Уз помоћ гугл преводиоца су и писане поруке, те су насловљене на Марка Шећероског, а поруке је послао тхомас нободусфулл…

  2. Toma-laureat.

  3. Grobar, navik'o samo na lopatu! Jedini Fejs koji je njemu jasan su čitulje!

  4. Rešenje misterije: Toma ima dial-up pristup internetu.

  5. Lako je tvitovati I fejsbuciti ajd ispecite vi rakiju ko ljudi, ili zakoljite nazime, pa se onda sprdajte.

  6. Čovek koji se, tražeći Cukerberga predstavio kao Tom ili Toma, u stvari tražio je Vivaldija ali je pogrešio broj. Sekretarica je delimično u pravu kada kaže da je Tom ili Toma pričao na engleskom, ali ga nije razumela jer to i nije bio pravi engleski nego neka mešavina polu ruskog, polu engleskog ali sa nekim naglaskom koji se koristi u Bajčetini sa okolinom.

  7. Davno nije bila bolja vest a i brzo ste reagovali

  8. Zadnja vest, promenio je broj mobilnog , nemoze da se koncetrise od upornih poziva koji su sve cesci sa istog broja.

  9. Prosto me sramota ovog naseg sugradjana

  10. Kada su sagledali potencijalno trziste u facebooku su odlucili da uvedu i mogucnost ostavljanja komentara telefonskim pozivom i SMS-om.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix