njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

06. aug. 2014

Marko Blagojević objavio listu kuća koje su prešle cenzus za obnovu

Blagojević izašao sa preliminarnim rezultatima

Blagojević izašao sa preliminarnim rezultatima

BEOGRAD, 6. avgust 2014, (Njuz) – Direktor Kancelarije za obnovu Marko Blagojević izašao je danas u javnost sa listom kuća koje su prešle cenzus u borbi za dobijanje sredstava za obnovu nakon majskih poplava.

Blagojević je rekao da je na osnovu do sada obrađenog broja zahteva za finansijku pomoć “prilično jasno ko će dobiti pare iz budžeta jer je logično da u ovoj ‘utakmici’ nema mesta za sve”.

– Prema prvim preliminarnim rezultatima, a na osnovu 76 odsto obrađenog materijala koji je pristigao iz opština koje su konkurisale za sredstva, na vrhu liste je domaćinstvo Obrada Jezdića iz Obrenovca, dok je poslednja koja je uspela da preskoči cenzus kuća Mladena Spasojevića iz istog grada – rekao je Blagojević i dodao kako je izlaznost na dostavljanju zahteva Kancelariji bila mala jer su do sada samo iz opštine Obrenovac podneli zahteve za obnovu oštećenih kuća.

– Iako rezultati još uvek pristižu, sa velikom sigurnošću možemo da tvrdimo da značajnijih pomaka na listi neće biti, mada još uvek postoji teorijska šansa da kuća Milana Gašića sa periferije Obrenovca pređe cenzus. Pare namenjene svima onima koji su ostali ispod cenzusa, da tako kažem, preliće se ostalima koji su prešli tu magičnu liniju – objasnio je Direktor Kancelarije za obnovu.

Blagojević je na kraju poručio svima koji nisu dobili pare za obnovu, da sreću mogu da potraže u nekim narednim poplavama, dodavši da “kako je krenulo, možda bude i vanrednih poplava, pre sledećih hiljadugodišnjih voda”.

Miroslav Vujović

 1. scoby kaže:

  Kad sam video ovog Mister Bina u “Utisku Nedelje” kako vrda i klizi kao sapun na svaku temu uperenu protiv sadasnjeg Vrhovnog Bozanstva,bilo mi je jasno da ga ceka znacajno mesto u naprednoj administraciji. Sto bi znacilo da je Vrhovno Bozanstvo obezbedilo tu titulu dozivotno ( a mozda i duze), po preliminarnoj oceni CESID-a.

 2. himalajac kaže:

  Marko Blagojević je podvukao nemogucu cenzus crtu samom sebi koji nikada vise nece preci za ulogu brojaca glasova

 3. MRVOjed kaže:

  Nebitno je ko prelazi cenzus, svakako ce pobediti Maja Gojkovic.

 4. Polovni Buntovnik kaže:

  U Krupnju rekordno mala izlaznost, beli zahtevi odneli ubedljivu pobedu!

 5. deda Dragan kaže:

  Obrenovčani će se sa “hiljadugodišnjim vodama” nekako izboriti. Ali sa GOVNIMA teško !

 6. mindzin Bušmanin kaže:

  Na osnovu do sada obrađenih podataka, sa sigurnošću možemo reći da je : PicousNi u blagoj prednosti nad PicousTim !

 7. drLaki kaže:

  Za maksimalni iznos odstete (650.000 -totalno srusena kuca), reper mu je bila pata direktora Dunav osiguranja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *