nazad na vrh

Marko Đurić otvorio školu tapšanja

BEOGRAD, 8. oktobar 2019, (Njuz) – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić otvorio je svoju školu tapšanja, javljaju domaći mediji.

Nakon snimka na kojem se vidi kako on stoji iza predsednika Vučića i tapše, Đurić kaže kako je dobio na stotine poruka od oduševljenih ljudi koji su se interesovali kako najbolje da aplaudiraju.

– Uvideo sam da u Srbiji postoji jedna nedovoljno pokrivena niša – profesionalno tapšanje. U svojoj školi ću učiti polaznike kako da se pripreme za aplauz, kako da pauziraju ako nije pravi momenat za aplauz, kako da osluškuju kada je pravo vreme za aplauz i na kraju kako da aplaudiraju. Predmeti koje će slušati biće euforičan aplauz, aplauz sa poskokom, odloženi aplauz itd. – objašnjava Đurić.

Prema Đurićevim rečima, za njegovu školu vlada veliko interesovanje među srpskim političarima jer, kako kaže, “u ovoj oblasti postoji veliki deficit znanja”.

– Kad god Vučić priča, nedostaje pravi, euforični aplauz. To mora hitno da se ispravi i zato će diplomirani tapšači dobiti priliku da nauče sve tehnike iz ove oblasti. Što se tiče doktorata u aplaudiranju, tu još uvek nema dovoljno kadrova, tako da za sada ja ostajem tu jedini doktor tapšanja – zaključio je Đurić.

Kako nezvanično saznajemo, pored političara, među prvim polaznicima koji su upisali Đurićevu školu, nalaze se i novinari Pinka, Informera, Studija B i RTS-a.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Otvaranjem ove škole je samo napravio probleme sirotom predavaču Martinoviću.Niko ne spori da je bogom-dani-stručnjak-za-ovu-oblast, al kako sad da pronadje slobodne termine?!

  2. Јес, са*ће матори људи д*иду у школу, како да не! Ево, скраћени курс за сендвичаре: https://www.youtube.com/watch?v=JggGKhE6hvI За ђаке-пешаке обезбеђен превоз: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=F4Wr5de-Mjk

  3. Зна ли неко где може да се купи диплома или, још боље, докторат?

    Питам за Течу!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix