njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. okt. 2019

Marko Đurić otvorio školu tapšanja

BEOGRAD, 8. oktobar 2019, (Njuz) – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić otvorio je svoju školu tapšanja, javljaju domaći mediji.

Nakon snimka na kojem se vidi kako on stoji iza predsednika Vučića i tapše, Đurić kaže kako je dobio na stotine poruka od oduševljenih ljudi koji su se interesovali kako najbolje da aplaudiraju.

– Uvideo sam da u Srbiji postoji jedna nedovoljno pokrivena niša – profesionalno tapšanje. U svojoj školi ću učiti polaznike kako da se pripreme za aplauz, kako da pauziraju ako nije pravi momenat za aplauz, kako da osluškuju kada je pravo vreme za aplauz i na kraju kako da aplaudiraju. Predmeti koje će slušati biće euforičan aplauz, aplauz sa poskokom, odloženi aplauz itd. – objašnjava Đurić.

Prema Đurićevim rečima, za njegovu školu vlada veliko interesovanje među srpskim političarima jer, kako kaže, “u ovoj oblasti postoji veliki deficit znanja”.

– Kad god Vučić priča, nedostaje pravi, euforični aplauz. To mora hitno da se ispravi i zato će diplomirani tapšači dobiti priliku da nauče sve tehnike iz ove oblasti. Što se tiče doktorata u aplaudiranju, tu još uvek nema dovoljno kadrova, tako da za sada ja ostajem tu jedini doktor tapšanja – zaključio je Đurić.

Kako nezvanično saznajemo, pored političara, među prvim polaznicima koji su upisali Đurićevu školu, nalaze se i novinari Pinka, Informera, Studija B i RTS-a.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Otvaranjem ove škole je samo napravio probleme sirotom predavaču Martinoviću.Niko ne spori da je bogom-dani-stručnjak-za-ovu-oblast, al kako sad da pronadje slobodne termine?!

  1. Macky kaže:

   Martinović uvek može bez problema da predaje “Dambo-letenje”.

 2. Баш Рђа kaže:

  Јес, са*ће матори људи д*иду у школу, како да не! Ево, скраћени курс за сендвичаре: https://www.youtube.com/watch?v=JggGKhE6hvI За ђаке-пешаке обезбеђен превоз: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=F4Wr5de-Mjk

 3. dare kaže:

  Зна ли неко где може да се купи диплома или, још боље, докторат?

  Питам за Течу!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *