Natpisi na policijskom vozilu su originalni i ranije su se nalazili na vozu
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

26. mar. 2018

Marko Đurić stigao u Beograd u policijskom vozilu na kojem na 21 jeziku piše “Kosovo je Srbija”

BEOGRAD, 26. mart 2018, (Njuz) – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić stigao je kasno večeras u Beograd u policijskom vozilu na kojem je na 21 jeziku napisana parola „Kosovo je Srbija!“.

Đurić je u Beograd stigao nakon što su ga kosovske specijalne jedinice ROSU uhapsile, a ubrzo potom i deportovale do administratvnog prelaza Merdare, gde ga je preuzela srpska policija.

Vlada Srbije saopštila je da je Đuriću pripremila specijalno vozilo za povratak u znak podrške jer je pokazao izuzetno herojstvo.

– Đurić je otišao na Kosovo i tako dokazao da je Kosovo neotuđivi deo Srbije i da Srbija nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost naše južne pokrajine. To što su ga posle malo uhapsili, ne govori o tome da Kosovo nije Srbija već da su Albanci u ogromnom strahu. Oni su na jednog Đurića poslale nekoliko desetina vojnika, a plašili su ga se čak i dok je nosio lisice na rukama, pa su zato gledali da ga se što pre otarase da ih ne bi uspavao svojim monotonim govorom – rekao je za Njuz izvor iz Vlade koji je želeo da ostane anoniman.

Natpisi na policijskom vozilu su originalni i nalazili su se na vozu koji je prošle godine bio poslat na Kosovo, a u unutrašnjosti su umesto tradicionalnih srpskih ikona, koje su vremenom propale, izlepljeni veliki posteri predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nenad Milosavljević

 1. Mladen kaže:

  Vučić je poručio da će svi biti procesuirani,danas vozi našeg nejakog Marka a od sutra to će vozilo služiti kao opomena “teroristima”.
  Slično kao smrtonosni vic!

 2. Ministar kaže:

  Gde je tu Šomi Vacić?!

 3. voya montoya kaže:

  Fala Bogu da je ustopirao nesto,nakon pobednickog uzdizanja palca iz borbenog vozila…!! Nicim izazvane, batine i teror globalnog sistema lokalnih bandita je izdrzao,malo otekle,ali hladne glave…U 12 :44 ,danas, vec se program nastavlja,uz moto dana: I Kosovo,i Rusija…

 4. Bane A kaže:

  Mora da je Vučić bio mnoooogo zauzet, kad je glavnu ulogu u ovoj farsi, dogovorenoj među koalicionim partnerima, dao Đuriću. Ipak, lepo je malo osvežiti glumište…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *