njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

10. aug. 2018

Marko Đurić uzeo paket za mobilni telefon sa hiljadu minuta Vučića mesečno

BEOGRAD, 10. avgust 2018, (Njuz) – Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, izjavio je danas da je kod mobilnog operatera za svoj telefon uzeo paket u okviru kog na raspolaganju ima hiljadu minuta Vučića mesečno.

On je tom prilikom istakao da je presrećan zbog činjenice da je konačno pronašao paket koji je u skladu sa njegovim potrebama.

– Posao koji obavljam pre svega podrazumeva da našim građanima na Kosovu i Metohiji putem telefona puštam direktna Vučićeva obraćanja, a nijedan paket koji sam do sada koristio nije u sebi sadržao ni jedan jedini sekund predsednika, pa sam morao da se snalazim kako znam i umem da bih naše ljude obradovao zvukom Vučićevog glasa. Čim sam saznao da u ponudi postoji paket sa Vučićem otišao sam do najbliže poslovnice i sklopio ugovor – ispričao je Đurić za Njuz.

– Jedva čekam da ponovo odem u Kosovku Mitrovicu i obradujem naše građane ovim paketom. Za sada je u ponudi jedino ovaj koji ima samo hiljadu minuta, pa ću se truditi da ih koristim racionalno kako bi naši građani koji žive tamo mogli da čuju svog predsednika tokom celog meseca. Žao mi je što zbog toga sada ne mogu da vam pustim makar minut Vučića, da vidite kako to veličanstveno zvuči, ali njegov glas je daleko potrebniji našim građanima na Kosovu i Metohiji, pa moramo da se strpimo dok se ne pojavi neki paket koji nudi barem par hiljada minuta Vučića mesečno – dodao je on.

Đurić je izrazio nadu da će naši mobilni operateri uskoro u ponudi imati neoganičene minute Vučića.

– Dok se to ne desi kupiću još najmanje dva telefona da bih imao dovoljno Vučića da preguram mesec – rekao je on.

Soko Sokolović

  1. Радојица kaže:

    Дај, ‘леба ти, који је то оператер? Баш ме занима!

  2. voya montoya kaže:

    Mora da je paket Orao- Gazivode…mtsssss…!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *