njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

08. sep. 2014

Marko Milićev optužen da je svojim izručenjem namerno skrenuo pažnju sa smanjenja plata i penzija

...

BEOGRAD, 8. septembar 2014, (Njuz) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović optužio je danas Marka Milićeva da je svojim izručenjem namerno skrenuo pažnju sa najavljenih razgovora o smanjenju plata i penzija.

Stefanović je istakao da nije slučajno to što je Milićev baš danas glavna vest u medijima i obećao je da će policija istražiti ko je Milićevu omogućio da sinoć bude izručen.

– Milićev će pred sudijom morati da se izjasni zbog čega nije izručen ranije i učinićemo sve što je u našoj moći da utvrdimo ko je odgovoran za to što umesto o smanjenju plata i penzija čitamo vesti o njemu. On to nije mogao sam da uradi, mi već imamo neka saznanja o tome ko mu je pomagao prilikom izručenja i uskoro ćemo krivce privesti pravdi – rekao je Stefanović za Njuz.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je da to što je Milićev uradio neće sprečiti vladu da sprovede nepopularne mere, ali da zbog Milićeva građani o tome neće moći da saznaju iz medija.

– Nije prvi put da neodgovorni pojedinci svojim delima svesno skreću pažnju sa tema koje su za građane od životnog značaja. Ja bih recimo sada mogao da kažemo šta smo odlučili kada su u pitanju plate i penzije, ali ne želim da opterećujem građane dodatnim vestima, dovoljno je što moraju da čitaju samo o Milićevu – objasnio je premijer.

Vučić je najavio da je planirao da narednih dana otvoreno priča o mnogim temama bitnim za Srbiju, ali je od toga odustao jer je dobio informaciju da će zbog brojnih afera koje će se u tom periodu otvoriti njegovo izlaganje proći potpuno nezapaženo.

Soko Sokolović

 1. BOT kaže:

  Gospodo … ne objavljujete komentar, a kada se ponovi, jer nije objavljen, vi kazete ups … cini nam se da si to vec objavio .. a ja ne vidim objavu.
  Stis'o i vas Premijer …

  1. BOT kaže:

   Da .. na jedan link … vi kazete … “Uočen duplirani komentar; čini se da ste to već rekli”! …

   A tice se Vucic – Pimpek linka ;)

 2. Žirant kaže:

  Jel se seća neko nekog lika, mislim da se zvao KOSMAJAC, bio je popularan na početku leta? Evo par meseci potpuno se povukao iz medija …

  1. Ikebana kaže:

   Njega će da izvuku iz rukava kad budu poskupljivali struju, il gas…

  2. Narkoman kaže:

   А алијас му је био Мишковић.

 3. SrbIN kaže:

  Gebels je za ove spin doktore iz Stranke Neprijatelja Srbije bio malo dete.

 4. marko kaže:

  Nisam ni u jednim drugim novinama procitao ovo? odakle vam ova informacija?

 5. Mikki kaže:

  Izgubili ste smisao za humor, providni ste i povrsni…

 6. deda Dragan kaže:

  Što bi rek'o […] : “naši malograđani-naši građani, sve je to naš narod” …

 7. MRVOjed kaže:

  Nije uopste strasno sto ce skresati plate i penzije jer je upravo dao izjavu Alex Julin da mere Vlade nece pogoditi najsiromasnije.
  Sasvim logicno jer osim smanjenja penzija ocekuje se jedino jos poskupljenje struje i komunalija, sto naravno pogadja samo imucne.
  Naravno da necu verovati svojim ocima i usima vec samo Ministarstvu za optimizam.

 8. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Marko Milićev je deportovan iz Kine u Srbiju, a Aleksandar Vučić se sprema na put iz Srbije u Kinu. Mogli su da sačekaju vučićev povratak iz Kine, pa da zajedno sa njim dođe i Milićev istim avionom. Vreme bi mogli da ubiju partijom šaha. Em bi uštedeli troškove puta, em bi saznali ko je bolji. U šahu, naravno.

  1. aleksandar kaže:

   Sa onim usnama, narod bi se pit'o
   “Ko je sad Milicevu ova kurvetina?”

 9. Ikebana kaže:

  Opet vest koja nije u ogledalu!?

  1. Nikola kaže:

   100% imaš pravo! Bila je vest za nevidljive Kantrimene a sad ovo, kao da je javnosti i novinarima pa i novinarima Njuza krivo što nije neko blizak vlasti jer se na takvog sumnjalo. I sad kad je to “obični” kriminalac nekome nije zanimljivo! Strašno i sramota!

 10. mirko kaže:

  Milicev je ocigledno kriv za skretanje paznje, ali bi trebalo ispitati I ulogu sponzorusa u svemu ovome.

 11. nena kaže:

  moze biti i da ce se zaboraviti zasto su ga deportovali,mislim na pravi razlig. . . a plate i penzije ce smanjiti to znamo itd. . . .

 12. aleksandar kaže:

  Brao Njuz, umesto da murija cuti i radi svoj poso,
  ovaj cverglan se svaki put raskokodace oko svog mucka,
  a marva se iz dana u dan vosti i ostri protiv onog ili ovog
  narodnog neprijatelja, samo da ne skonta ko su govna…..

 13. Tagore kaže:

  Kasno Marko na ”Kosovu” stiže!
  Ah, da je ovaj junačina ”Marković” (po supruzi) znao u Rusiji azil da nađe, i penzionerka Mira i nezaposleni Marko bi se u boljem društvu našli.
  – Ma čekaj, pa Miri niko nema prava penziju da snizi – iznenađeno se pita srpski penzos Stipe Mesić?!

  Nedavno sam kupio polovnu Ladu ”Nadeždu”, zato što tamo na Volgi ”AvtoVAZ” sve nove modele potajno čuva jer ne želi da mu zapadne sile pokradu ”Russian Technologies”, i iz ruske radio-kasete mi iskoči ”Zenit 35mm Russian camera” i s konca novi iPhone 6 od tamo neke ruske godine po Cezarevom kalendaru na poklon.

 14. Mige kaže:

  Srbuja sa Kinom nema ugovor o ekstradiciji,pa nam Marko stize na osnovu razmene…

 15. nisam bezobrazan kaže:

  O kakvom smanjivanju govorite, povecanje cega ???

 16. celtic kaže:

  Što ti je kineska policija, kod njih nakon informativnog razgovora izađeš sa ovakvom frizurom!!!!

 17. tijosav kaže:

  Zbog ovakvih gnusnih zločina trebalo bi uvesti smrtnu kaznu.

 18. Ime (obavezno) kaže:

  posto je ovo potpuno tacna vest da nastavim u istom duhu- sumnjam da je ovaj narkodiler bio u Kini kao i da je ikada seo u Countryman-a…”jel” imam pravo da “sumLJam”. I zao mi je sto nikada necemo saznati ko je ustvari autor…, samo nam je jasno ko stoji iza istog…, mislim ubistva. Znam ja za salu :) njuza mi, ali danas mi je ozbiljan dan u kalendaru …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *