nazad na vrh

Marko Mišković na saslušanju demantovao da poznaje Miroslava Miškovića

Marko Mišković ne vidi zašto bi isto prezime i adresa ukazivali da poznaje Miroslava Miškovića

BEOGRAD, 7. decembar 2012, (Njuz) – Marko Mišković demantovao je danas na saslušanju u policiji da poznaje biznismena Miroslava Miškovića, navodeći da se sa njim samo nekoliko puta sreo na prijemima ali da se nikada zvanično nisu upoznali, saznaje Njuz iz policijskih izvora.

Kako je Marko Mišković rekao, uprkos tome što ga mediji u poslednje vreme kontinuirano dovode u vezu sa najbogatijim Srbinom, on sa njim nikada nije sarađivao ni poslovno ni privatno.

– Na pitanje inspektora kako objašnjava činjenice da on i Miroslav imaju isto prezime i da su živeli su na istoj adresi, Marko je naveo da to ništa ne dokazuje i da postoji mnogo ljudi koji se isto prezivaju i žive na istoj adresi, a opet nisu ni u kakvom srodstvu – rekao je izvor Njuza.

Marko Mišković je demantovao i da je dobio bilo kakav novac ili firmu od Miroslava Miškovića, uz tvrdnju da radi od malih nogu i da je sve što ima zaradio sam ili u saradnji sa svojim brojnim poslovnim partnerima.

U policiji smatraju da za sada ne postoji opasnost da Marko Mišković i Miroslav Mišković utiču jedan na drugog, s obzirom da se ne poznaju i ne sreću se, ali će svi njihovi eventualni međusobni kontakti iz predostrožnosti biti nadzirani do kraja procesa.

Nenad Milosavljević

 1. Što kažu u Britaniji: spare the rod and spoil the child.
  Da je to Miško lemao na vreme, ne bi ga se mali sad preko novina odricao!
  Onakvog oca ima, bitanga mala, i nije zahvalan…
  Zbog ovakvih me je sramota što sam sin.

 2. Druze, ovo je satirican sajt, sarkastican, itd. Ne znam da li ima toga kod tebe u kraju.

 3. Glupi panduri, ista adresa, isto prezime, Marko nosi 23 Mishkova hromozoma… i sta sad to treba nesto da znaci!???

 4. brate, opet su pogrešno napisali prezme Milošević!

 5. Isto tako firme ”Apex Solution” – vlasnik Bus Plusa i ”Lanus”doo – u vlasništvu Gradskog Menadžera se nalaze na istoj adresi – Kneginje Zorke br. 2, ali to ne znači da imaju ikakve veze, nego je u pitanju čista slučajnost.

 6. Au kad ovo cuje bata Misko osecam da ce da lomi case u kafani proklinjuci zenu uz pesmu “kazi sinu da i ja postojim”…tuga tuga do neba…

 7. Da nije i ovaj Marko nosio nekakve gajbe?

 8. Ma nema on nista stim, on samo nosi tetki lek! A mozda mu i nije otac, mozda junior zna sto senior ne zna!

 9. sirotan,
  kopao kanale da bi mogao da zaradi za leba

 10. gde je sad vucic

 11. A da nije ovaj Marko u srodstvu sa onim Markom,al ko im je onda tata? tek mi sad nista nije jasno

 12. Srešće se u sledećoj emisiji “Sve za ljubav”
  Tema : Brižni policajci nakon trideset godina vrijednom i uzornom Marku nakon trideset godina otkrili ko je otac. Na kraju emisije od države na poklom dobijaju zajednički odmor u Zabeli u trajanju od 20-tak godina

 13. MOzda se stvarno ne znaju, mozda je i njega Miskovic kupio na nekoj rasprodaji ili kad mu je keva bila pod stecajem :) :)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix