njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. maj. 2012

Marku Cukerbergu žena ne dozvoljava da koristi Fejsbuk

Cukerbergova žena smatra da oženjenom čoveku ne priliči da "bleji na Fejsbuku"

PALO ALTO, 20. maj 2012, (Njuz) – Osnivač i vlasnik Fejsbuka Mark Cukerberg požalio se danas prijateljima da mu njegova novopečena supruga Prisila Čen (27) više ne dozvoljava da provodi vreme na ovoj društvenoj mreži.

Mladi par venčao se juče u dvorištu Zakerbergovog doma u Palo Altu, u Kaliforniji, a venčanje je bilo iznenađenje čak i za 100 gostiju koji su mislili da dolaze da proslave Prisilinu diplomu.

Venčanje je proteklo u najboljem redu, Cukerberg je Prisilu verio prstenom koji je sam dizajnirao, ali su problemi nastali već sledećeg jutra kada je Mark (28) po navici pokušao da se uloguje na svoj Fejsbuk profil.

– Žena mi je odmah stala iza leđa i pitala šta to pokušavam da uradim? Odgovorio sam da želim da provedem malo vremena na Fejsbuku, ali je ona rekla da to više ne dolazi u obzir. Rekla je da oženjenom čoveku ne priliči tako nešto i zapretila da će me ostaviti ako nastavim da visim na Fejsu – ispričao je ogorčeni Cukerberg, koji je se sa Prisilom zabavljao prethodnih devet godina.

– Ništa nije vredelo ni to što sam joj pokazao da sam na svom profile odmah promenio status iz “slobodan” u “oženjen”, tvrdo je ostala pri svom stavu. Čak je insistirala da pogleda moju listu prijatelja i zahtevala da zna odakle poznajem sve te žene širom sveta. Neke koje su joj se učinile naročito sumnjive odmah sam morao da izbrišem – požalio se Cukerberg.

Kompanija “Fejsbuk” pre nekoliko dana izašla je na berzu i izazvala pravi ekonomski bum, a njenog vlasnika učinila jednim od najbogatijih ljudi na svetu.

– Šta mi to vredi kad više neću moći da kačim statuse i četujem sa mnogim dragim ljudima – u poverenju nam je rekao Cukerberg dok se spremao da sa svojom ženom krene u vikend nabavku u obližnji supermarket.

Cukerberg je dodao da jedva čeka ponedeljak i odlazak na posao gde će oper moći malo “da izbleji na Fejsbuku” i izrazio nadu da ga tamo “žena neće provaliti”, jer će u suprotnom morati da učini ono što duboko prezire – da napravi lazni profi.

Bojan Ljubenović

 1. Ђеки kaže:

  Ништа вам не верујем: још ћете рећи да се нису ни упознали преко “Фејзбука”…

 2. ariela kaže:

  Mark poslusaj ti mene…ne rusi stare mostove…brak je danas lutrija…sve moze da propadne ali fejs nece da te izneveri…

 3. celtic kaže:

  Ona ide s njim u supermarket, vidi se da je frišak brak. Kad bude zreo brak, on će poslušno ići sam u nabavku i odmah nazad kući….

 4. Nemoj samo ženi da da pessword, pa da izbriše ceo Fejs, jer smo ga u tom slučaji naj…. :(

  1. Ђеки kaže:

   Да, ужас би то био потпуни… Отишли бисмо у мрачну прошлост, у “деведесете”, у секс, дрогу и рокенрол…

   1. celtic kaže:

    Da, i u ‘protivnarodne elemente'….

 5. Miki kaže:

  Valjda je status “U vezi” zamenio sa “ozenjen” ili kako to vec ide

 6. AstroDream kaže:

  On bar moze da se vadi na to da mu je blejanje na fejsu posao

 7. arko kaže:

  … jedva čeka ponedeljak i odlazak na posao gde će opet moći malo „da izbleji na Fejsbuku“.

  Za to se dobija otkaz.

 8. Aleksandar kaže:

  Био је кул тип … а онда се оженио.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *