nazad na vrh

Maša Todorović, dobitnica dva miliona evra na lotou, želi da ostane anonimna

Identitet zaštićen foto efektima

BEOGRAD, 2. septembar 2011, (Njuz) – Maša Todorović (31), Beograđanka koja je pre dva dana osvojila dva miliona evra na lotou, zamolila je medije da poštuju njenu privatnost i ne objave njeno ime i godište, jer se boji da bi u suprotnom neko mogao da pokuša da se domogne njenog novca.

Gospođa Todorović (devojačko prezime Stojić) koja sa mužem Slavkom stanuje u ulici Kiti Đenoveze broj 23, drugi sprat levo, stan broj 12, namerava da sav svoj novac uloži u obrazovanje svoje dece, Anje (9) i Gorana (7) koji sada idu u školu Filip Kljajić Fića na Banovom brdu a, najčešće se sami peške vraćaju kući kroz opasnu i neosvetljenu ulicu Brestova oko 19 časova svakog radnog dana.

Dobitnica ove ogromne nagrade od koje se u Srbiji sasvim lepo može živeti decenijama, pa i vekovima je rekla reporterima da će novac preneti u kešu iz filijale Lutrije Srbije u ekspozituru Erste banke u Dobanovačkoj ulici, negde oko podneva, i poručila “da to nikako ne objavljujemo” što mi u celini poštujemo.

Iz “Državne Lutrije Srbije” nam je ranije jutros stigao dopis gde se navodi kako ne bi trebalo stavljati porodicu Todorović pod lupu javnosti jer bi u suprotnom moglo da se protumači da je sve ovo samo ohrabrivanje ljudi da i oni igraju igre na sreću.

Viktor Marković
Inspiracija naravno “Nadrealisti”
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
 1. Sta znaci ovo: “da će novac preneti u kešu iz filijale Lutrije Srbije u ekspozituru Erste banke u Dobanovačkoj ulici, negde oko podneva,”
  Budite malo precizniji. Zar posteni kriminalci treba tri-cetiri sata da cekaju na ovoj vrucini

 2. nadrealisti-anketa anoniman-sve su rekli jos prije 20godina! ;)

 3. Nesto nam je link ka YouTube poremetio stranicu pa evo ovde

  http://www.youtube.com/watch?v=nYdqVyUhH7Q

 4. Kapu vam skidam za diskreciju!!! Svaka čast! TO je novinarstvo :-)))

 5. Da uloži novac u obrazovanje svoje dece?
  Ovo se mora sprečiti. Ovome država mora stati na put.
  Hoćemo vanredne izbore.
  Hoćemo pride.
  Hoćemo nerede i lupanje izloga
  Hoćemo sexy veš i nike patike one bate.

 6. Klasika! :) A nije rekla da zeli da bude pilot??

 7. Pošto više niko ne veruje u regularnost lotoa (dobitnik je uvek kompjuter), Lutrija je morala da pribegne drastičnoj metodi – izmišljanju ”stvarne ličnosti” koja je dobila premiju.

 8. Ali ulica Kiti Djenoveze… hi hi hi :)

 9. Ministar policije je izjavio da će lična dokumenta dobitnici biti urađena bez čekanja.
  Kada je čuo ministar prosvete da će sva sredstva dobitnica da uloži u obrazovanje dece, pitao se da li će nešto para ostati i za povećanje plata prosvetnih radnik.

 10. Zena je stvarno neverovatna. Na sav glas se hvali dobitkom, jedne dnevne novine su cak objavile i njene fotografije dok sa drustvom proslavlja dobitak u nekom kaficu. Usput je istim novinama ispricala ko je, sta je, kako joj se zove radnja ciji je vlasnik…

 11. Znala sam da će marko Jovanovič iz Erste banke da posreduje!
  :-)

 12. Djeco, čekam vas u Ulici Brestova. I spavajte dok hodate, i ja moram nešto jesti – vaš dajdža Freddy.

 13. Trazim stan u ulici Kiti Djenoveze!

 14. Eto prilike da je seti rodbina.Biće red ko kod Nušića.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix