nazad na vrh

Matičarka poželela bračnom paru da njihova ljubav traje kao dm trajna torba

www.flic.kr/p/r57juC
Matičarka odlučila da malo obogati dosadnu čestitkuFOTO: www.flic.kr/p/r57juC

BEOGRAD, 22. novembar 2018, (Njuz) – Matičarka na opštini Palilula Slađana Rističić, poželela je bračnom paru Milošu i Jasni Đorđević, koji su se venčali prošlog vikenda, da njihova ljubav traje večno kao dm trajna torba.

Ona je napomenula da je i njoj već izvesno vreme jasno da su ljudima pomalo dosadili uvek isti govori matičarki, neizostavno citiranje Duška Radovića, i da je i njima već postalo jasno da nešto moraju da promene u svom obraćanju.

– Da se ne lažemo, ona rečenica ”savetujemo vam da ne žurite, da štedljivo trošite i reči i osećanja” je malo dosadila i Bogu i narodu, pa sam zato poželela mladencima da njihova ljubav traje večno kao dm trajna torba – izjavila je ova matičarka.

Ona kaže da im je u nastavku napomenula da brak, za razliku od dm trajne torbe, koja kada se ošteti može da se zameni za potpuno novu besplatno, ne može da se menja i mora da se strpljivo gradi.

Mladenci kažu da ih je matičarka malo iznenadila svojim govorom, ali i da misle da je mogla da ga dodatno obogati i poželi im da svoju ljubav čuvaju kao prodavci u dm-u svoju robu.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. …a sada,na radne zadatke pored ognjista,radi rasta NNS-a ( nacionalnog nataliteta Srbije)…i polako,gandijevski-kama sutra…

  2. pa i nije bas tako puce mi rucka bas neki dan, a nije ni 4 godine drzala…koliko je srpski prosek trajanja braka? Inace moj brak traje 17 godina nadam se da problem wa trajnom torbom nece reflektovati

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix