Matičarka odlučila da malo obogati dosadnu čestitku
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

22. nov. 2018

Matičarka poželela bračnom paru da njihova ljubav traje kao dm trajna torba

BEOGRAD, 22. novembar 2018, (Njuz) – Matičarka na opštini Palilula Slađana Rističić, poželela je bračnom paru Milošu i Jasni Đorđević, koji su se venčali prošlog vikenda, da njihova ljubav traje večno kao dm trajna torba.

Ona je napomenula da je i njoj već izvesno vreme jasno da su ljudima pomalo dosadili uvek isti govori matičarki, neizostavno citiranje Duška Radovića, i da je i njima već postalo jasno da nešto moraju da promene u svom obraćanju.

– Da se ne lažemo, ona rečenica ”savetujemo vam da ne žurite, da štedljivo trošite i reči i osećanja” je malo dosadila i Bogu i narodu, pa sam zato poželela mladencima da njihova ljubav traje večno kao dm trajna torba – izjavila je ova matičarka.

Ona kaže da im je u nastavku napomenula da brak, za razliku od dm trajne torbe, koja kada se ošteti može da se zameni za potpuno novu besplatno, ne može da se menja i mora da se strpljivo gradi.

Mladenci kažu da ih je matičarka malo iznenadila svojim govorom, ali i da misle da je mogla da ga dodatno obogati i poželi im da svoju ljubav čuvaju kao prodavci u dm-u svoju robu.

  1. voya montoya kaže:

    …a sada,na radne zadatke pored ognjista,radi rasta NNS-a ( nacionalnog nataliteta Srbije)…i polako,gandijevski-kama sutra…

  2. pope kaže:

    pa i nije bas tako puce mi rucka bas neki dan, a nije ni 4 godine drzala…koliko je srpski prosek trajanja braka? Inace moj brak traje 17 godina nadam se da problem wa trajnom torbom nece reflektovati

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.