njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. mar. 2020

Megatrend omogućio online kupovinu diploma

BEOGRAD, 17. mart 2020, (Njuz) – Privatni univerzitet Megatrend je, u skladu sa proglašenim vanrednim stanjem, doneo odluku o online kupovini diploma, saopštio je danas vlasnik i rektor ovog univerziteta

Mića Jovanović. Popularni Mića Megatrend je preporučio svim zainteresovanim građanima da iskoriste ovu opciju jer će do isteka vanredog stanja to biti jedini mogući način sticanja diplome ovog univerziteta.

– Svi koji žele diplomu Megatrend univerziteta, bez obzira na to da li su studenti ili ne, mogu na našem sajtu da se informišu o uslovima za online kupovinu. Ceo postupak kupovine je detaljno objašnjen, procedura je veoma jednostavna i ne oduzima puno vremena, a diplome stižu na mail odmah nakon potvrde transakcije – objasnio je Mića Jovanović.

– Mislim da je online prodaja diploma, u ovoj situaciji kada se suočavamo sa pandemijom virusa, najbolji način da svima omogućimo da na najbezbolniji, a i najbezbedniji, način steknu fakultetsko obrazovanje. Razmišljali smo da za one koji baš imaju želju da slušaju predavanja organizujemo i nastavu na televiziji, ali smo shvatili da bi to bio zabavni, a ne obrazovni program, pa nas ljudi možda ne bi shvatili ozbiljno – rekao je vlasnik Megatrenda

On je dodao da svi kupci diplomu, kada je dobiju mailom, obavezno odštampaju u boji da neko ne bi posumnjao u njenu validnost.

– Delovalo bi jeftino i neozbiljno da je crno-bela – istakao je Mića Megatrend.

Viktor Marković

 

 1. frka kaže:

  Specijalni popust za one sa preko 65g. ako upisu svoju tacnu adresu zbog TNT dostave.

 2. voya montoya kaže:

  I sta bez potvrde od strane- RTS…o prethodnom skolovanju…??? Ma zajebite…

 3. Sasa kaže:

  Idealna prilika da ministri online preko RTS-a zavrse osnovnu.

 4. Dusan kaže:

  Moze neki kontakt telefon

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *