njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. dec. 2019

Megatrend pokreće smer Menadžment u prodaji fakulteta

BEOGRAD, 5. decembar 2019, (Njuz) – Privatni fakultet Megatrend najavio je pokretanje novog smera Menadžment u prodaji fakulteta, saznaje Njuz.

Novi smer biće pokrenut na ličnu inicijativu vlasnika ovog fakulteta Miće Jovanovića.

– Proteklih dana imali smo priliku da vidimo da ovoj zemlji nedostaju stučnjaci za prodaju fakulteta. Kako je naš fakultet uvek pratio trendove, ponudićemo studentima priliku da postanu stručnjaci za prodaju privatnih univerziteta. Učićemo ih kako da ugovore dobru cenu, kako da nastupe u medijima kad te vesti budu saopštavali i što je najvažnije, kako da razlikuju pravog kupca od lažnog – izjavio je Mića Jovanović i dodao da je važno postojanje ovog smera, jer bi u suprotnom budući potencijalni prodavci fakulteta mogli da ispadnu naivni ako se ispostavi da su potpisali ugovor sa kupcem koji nema pare.

– Planiram da posetim neko predavanje, možda moje iskustvo pomogne budućim studentima, a ko zna, možda čak i ja nešto novo naučim – dodao je gospodin Jovanović, koji je morao da prekine razgovor, jer je žurio u štampariju da vidi kako su ispale diplome prvih mendžmenara u prodaji fakulteta.

Marko Dražić i Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Megatrend? Čekaj, jel to ona ekonomska firma iz Londona (bez zaposlenih i prostorija) koja ,,štancuje” diplome, na engleskom, koje onda u Srbiji prevede i nostrficira (uz malu naknadu)?
  Pa ako se ,,njinom” rektoru (sa lažnim doktoratom) desi ovakva prodaja, šta onda očekivati od ,,diplomaca”, po foteljama rasporedjenih diljem Srbije. Pa i to znamo: prodaje i preprodaje organske hrane, oružja, asfalta, jelki, gondola, autobusa, kockica…. Ihaj, ima toga!
  Lažni univerzitet, lažni rektor, lažne diplome, lažni doktorati, samo su ilustracija lažnog zlatnog doba Srbije!
  Nije ni čudo što za to nema pravih kupaca!

  (Ipak mislim da Aleksandra Obradovića treba osloboditi)

 2. voya montoya kaže:

  Lako je prodati, ali tesko naplatiti…?! Koliko je, u menadzerskoj Srbiji , tzv. uspesnih Jovanovica…?? Ima ih, ko polovnih automobila…!!

 3. Djura kaže:

  Fata morganaaa!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *