nazad na vrh

Megatrend pokreće smer Menadžment u prodaji fakulteta

Megatrend
FOTO: Megatrend

BEOGRAD, 5. decembar 2019, (Njuz) – Privatni fakultet Megatrend najavio je pokretanje novog smera Menadžment u prodaji fakulteta, saznaje Njuz.

Novi smer biće pokrenut na ličnu inicijativu vlasnika ovog fakulteta Miće Jovanovića.

– Proteklih dana imali smo priliku da vidimo da ovoj zemlji nedostaju stučnjaci za prodaju fakulteta. Kako je naš fakultet uvek pratio trendove, ponudićemo studentima priliku da postanu stručnjaci za prodaju privatnih univerziteta. Učićemo ih kako da ugovore dobru cenu, kako da nastupe u medijima kad te vesti budu saopštavali i što je najvažnije, kako da razlikuju pravog kupca od lažnog – izjavio je Mića Jovanović i dodao da je važno postojanje ovog smera, jer bi u suprotnom budući potencijalni prodavci fakulteta mogli da ispadnu naivni ako se ispostavi da su potpisali ugovor sa kupcem koji nema pare.

– Planiram da posetim neko predavanje, možda moje iskustvo pomogne budućim studentima, a ko zna, možda čak i ja nešto novo naučim – dodao je gospodin Jovanović, koji je morao da prekine razgovor, jer je žurio u štampariju da vidi kako su ispale diplome prvih mendžmenara u prodaji fakulteta.

Marko Dražić i Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Megatrend? Čekaj, jel to ona ekonomska firma iz Londona (bez zaposlenih i prostorija) koja ,,štancuje” diplome, na engleskom, koje onda u Srbiji prevede i nostrficira (uz malu naknadu)?
  Pa ako se ,,njinom” rektoru (sa lažnim doktoratom) desi ovakva prodaja, šta onda očekivati od ,,diplomaca”, po foteljama rasporedjenih diljem Srbije. Pa i to znamo: prodaje i preprodaje organske hrane, oružja, asfalta, jelki, gondola, autobusa, kockica…. Ihaj, ima toga!
  Lažni univerzitet, lažni rektor, lažne diplome, lažni doktorati, samo su ilustracija lažnog zlatnog doba Srbije!
  Nije ni čudo što za to nema pravih kupaca!

  (Ipak mislim da Aleksandra Obradovića treba osloboditi)

 2. Lako je prodati, ali tesko naplatiti…?! Koliko je, u menadzerskoj Srbiji , tzv. uspesnih Jovanovica…?? Ima ih, ko polovnih automobila…!!

 3. Fata morganaaa!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix