njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

31. jul. 2013

Meteorolozi prognoziraju da će sutra biti najtopliji dan još od danas

Već sutra će biti oboren današnji rekord u odnosu na juče

BEOGRAD, 31. jul 2013, (Njuz) – Šokantna saznanja do kojih su došle meteorološke stanice širom zemlje pokazuju da će sutrašnji dan biti najtopliji još od današnjeg dana, javljaju upućeni izvori.

Meteorolozi od kojih je Njuz uspeo da uzme izjavu najavljuju da će današnji rekord u odnosu na juče sutra sigurno biti oboren.

– Šanse da ćemo umreti od vrućine su jedan u milion. Dakle, šansa postoji! A pod pretpostavkom da nismo umrli danas, šanse za to su sutra mnogo veće – kaže Žarko Trebješanin, čovek sa zanimanjem najbližim meteorologu do koga je redakcija Njuza uspela da dođe bez napuštanja klimatizovane prostorije.

Visoka temperatura koja je neobična ali i potpuno uobičajena za kraj jula je i dalje daleko od najviše temperatura od kad se prate vremenske promene na ovim prostorima. Međutim, kako tvrde stručnjaci, ova činjenica ne treba da nas uteši “jer mi ne živimo u prošlosti”.

– Kao neko ko se ne osvrće unazad, već samo gleda napred, gotovo da se i ne sećam više kada je temperatura bila ispod 40 stepeni. Jednostavno, svi pokazatelji koji tome idu u prilog govore da se leto nikada neće završiti – zaključuje Trebješanin.

Viktor Marković

 1. anblivliblvl kaže:

  Sokantno! Skandalozno! Neoprostivo! Senzacionalno! Neverovatno! Dramaticno!

 2. aleksandar kaže:

  najblizi meteorologu a unutar dometa pod klimatizovanim uslovima, na osnovu temperature znamo da ne zivimo u proslosti, niti pamtimo dalje od juce, neobicna ali uobicajena, izvanredan hronoloski i temperaturni, dvodimenzionalni dakle, vremenski zaplet , i guarana ‘tice kao ugalj na deda mraza….

  …ova vest je multimedijalni jebokev…

 3. edukovani menadzer kaže:

  Ma kad smo preziveli ono naglo zahladjenje u utorak od 37 stepeni, a u ponedeljek je bilo neverovatnih 38, mislim da cemo i ovo prebroditi.

  Super sto ce danas biti suncano, sto znaci da nece biti uslova za kisu.

 4. Todorovic kaže:

  Topliji deo leta je pred nama, tako da ovo nije njuz net, nego realna vest!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *