nazad na vrh

Meteorolozi za sutra najavili sunčan dan sa mestimičnim padanjem novogodišnje rasvete

Građanima se preporučuje da ne prolaze ispod rasvete bez preke potrebe/SKRINŠOT: Pro TV

BEOGRAD, 30. oktobar 2018, (Njuz) – Vreme sutra će biti sunčano tokom celog dana, uz povremena mestimična padanja novogodišnje rasvete i ukrasa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Padavine će se uglavnom zadržati na teritoriji Beograda, a iz RHMZ-a preporučuju građanima oprez.

– Ukoliko izlazite napolje, možete se obući lagano jer će temperatura biti prijatnih 22 stepena. Ne morate nositi kišobran sa sobom jer bi baš bilo glupo da po sunčanom vremenu nosite kišobran, ali obavezno s vremena na vreme pogledajte iznad sebe, naročito u oblastima sa visokim stepenom gustine novogodišnjih ukrasa. Prema našim prognozama, mogućnost za padavine ovog tipa postoje na teritoriji celog grada, pa preporučujemo da ne prolazite ispod rasvete bez preke potrebe – stoji u saopštenju RHMZ-a.

Kako kažu u toj instituciji, padavine novogodišnje rasvete možemo očekivati sve do aprila ili maja bez obzira kakve vremenske prilike budu, a razvedravanje se očekuje tek na proleće i tokom leta.

– Već u septembru će ove padavine ponovo biti moguće, tako da savetujemo građanima da pametno iskoriste četvoromesečni predah koji ih očekuje sledećeg leta – zaključili su u RHMZ-u.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Padavine se očekuju i na proleće zbog rasvete za Uskrs.

  2. Na snazi je sareni meteo-alarm uz prezentaciju Nj.E. A.V.-a

  3. Meni je ipak najsmešniji onaj Vesićev ”topli zec” postavljen na Svetosavskom platou. Niz od desetak svetlećih slavoluka, ankerisanih džakovima sa šutom, kada prolazim tim putem, stalna su pretnja po moju glavu (kinezi i Vesić to ne moraju da brinu). Što bi rekao ministar prosvete za facu onog klinca koje je slalo stalnu poruku: ”Muči me!”, ovi slavoluci šalju poruku sakupljačima šahtova i ostalih sekundarnih sirovina: ”Odnesi me!”.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix