njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. dec. 2019

Mića Jovanović: Stefanović me omađijao, pa sam mu dao diplomu i doktorat

BEOGRAD, 7. decembar 2019, (Njuz) – Mića Jovanović, stari-novi vlasnik privatnog univerziteta Megatrend, izjavio je da je ministru policije Nebojši Stefanoviću prvo nostrifikovao diplomu, a potom mu i dodelio doktorsku titulu, jer ga je Stefanović omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću.

Kako kaže Jovanović, poznatiji kao Mića Megatrend, tek nakon što se u javnosti pojavila informacija da je ministar policije završio fantomski fakultet u Sava centru, a pre toga i sumnje u njegov doktorat, shvatio je da je prevaren.

– Da li sam ja bio omađijan, šta se meni dešavalo, ako me pitate da vam objasnim, evo – ne znam. Jednostavno, Stefanović me je svojom elokvencijom i sugestivnošću ubedio da je završio taj fakultet, pa da je položio difirencijalne ispite kod mene – priča Jovanović.

On navodi i da mora da prizna da Stefanović ima jednu sugestivnost i elokventnost da ubedi čoveka, pa je tako ubedio i njega da je doktorirao kod njega i da mu je on bio mentor na izradi tog doktorata, pa mu je zbog svega toga i priznao da je odbranio doktorsku disertaciju.

– Ne znam za vas, ali kada ga slušam, ja kao da i sada verujem da njegov tata nema nikave veze sa tim GIM-om i da je afera “Krušik” izmišljena. Možda sam ponovo omađijan, ali tako je. Ja njemu negde verujem za to – rekao je na kraju Mića Jovanović.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Šta da vam kažem? U svetu su oduvek postojale osobe ženskog ili muškog pola, koje su, uz odgovarajuću naknadu, prihvtale da omadjijavaju ili budu omadjijane. Izgleda da je ovo pionirska uloga Megatrenda – da i u Srbiju uvodi ovakve trendove!
  (Ipak smatram da Aleksandra Obradovića treba osloboditi)

 2. Баш Рђа kaže:

  АКЦИЈА!!! Уз купљени пакет: граната + вутра, добијате диплому по избору! Само у”СНС” д.о.о. – Савез Напредних Схизофреничара, дрога, оружје, образовање.

 3. Vlada kaže:

  Mislim da mu je Vidovita Zorka ili Kleopatra rekla da to uradi, izaći će sve dobro iz toga po njega tako ispravnog. Da smo neka država davno bi rešen bio problem kao u Kini na stadionu.

 4. Tatjana Botanovix kaže:

  Majko mila sta je ovo !!!!Ahahaha… to mu dodje kao iz Kusturicinog filma … pa to je ljudi fatamorgana… ahahahaha👹😩

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *