njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

28. jun. 2013

Mića Jovanović zezao Nebojšu Stefanovića što je doktorirao na Megatrendu

Jovanović tražio od Stefanovića da mu pošalje sms svog doktorata

BEOGRAD, 28. jun 2013, (Njuz) – Rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović tokom celog popodneva se podsmevao predsedniku Skupštine Srbije Nebojšom Stefanovićem, jer je ovaj doktorirao na Megatrend univerzitetu.

Kako saznaje Njuz, teranje šege na račun Stefanovića, Jovanović je započeo neposredno nakon što mu je pružio ruku da mu čestita na doktoriranju kada je samo promrmljao „hahaha Megatrend“.

– Mića Jovanović je tokom zakuske nakon Stefanovićeve odbrane doktorata više puta prišao predsedniku Skupštine i svaki put bi mu nešto dobacio, poput „jesi li stigao da upoznaš koleginicu Vesnu da Vinču“, ili „da je imao sreće što nije doktorat branio kod Nataše Bekvalac“ – izjavio je jedan Stefanovićev prijatelj koji je tražio da ostane anoniman.

On dodaje da je Stefanoviću u jednom trenutku stigla i sms poruka od Jovanovića u kojoj ga je pitao da li bi mogao da mu pošalje sms svog doktorata i da „nije frka ako bude morao da kuca tri poruke“.

– Kada je Stefanović kretao kući, Jovanović ga je samo oslovio sa „doktore Megatrend univerziteta“, nakon čega se zagrcnuo koliko je počeo da se smeje, a kada se malo smirio, samo mu je doviknuo „završio si Megatrend, sad možeš da pališ“  – otkriva naš sagovorinik.

Prema nepotvrđenim informacijama, Stefanović je insistirao da vest o njegovom doktoriranju ne dođe u javnost i trenutno pokušava da utvrdi ko je ovu vest prosledio medijima.

Marko Dražić

 1. Miloje kaže:

  Ma,ljudi,pa ovaj stvarno doktorirao na MegaTom a predsednik skupštine države nam!!?
  E,svašta…

 2. scoby kaže:

  Mrtva trka između nataše bukvalac i žarka obradovića (u slobodno vreme: profesori na Sega-Mega Trendu), ko je veći naučni kapacitet!

 3. Vlada kaže:

  Odlično! I ja se razmišljam da od sledeće godine otvorim neki fakultet. Predsednik Nikolić će mi biti počasni doktor nauka. A gospodin Stefanović vanredni profesor.

  1. aleksandar kaže:

   nije losa ideja, ima da se ubijes od love, a za opremanje fakulteta ti treba samo nekoliko kanti i hranilica

  2. Jojoslav kaže:

   Tomislav Nikolić nema veze sa Megatrendom, on je završio master u Sremskim Karlovcima.

   1. aleksandar kaže:

    hm…tacno sam na trenutak postidjen svojim nepoznavanjem modernih akademskih struktura naroda mog…

 4. Nebojša kaže:

  Lepo je videti Doktora i Rektora zajedno, mislio sam da su se posvadjali, citao sam u Kuriru da je Mića opalio Nebojšinu svastiku, pa je ona posle pobegla na farmu, a njen muž je slomio Mići retrovizor, a onda je sexy Sandra istetovirala Rektora na butini, pa ju je prebio decko izbacivač na Blej voču, inače Ministar kulture Republike Srbije, bio je pre sa Natašinom sestrom, dok ga Ćamil nije pretukao, sin mu je osnivač Narodnog muzeja i utemeljitelj srpske književnosti.

 5. Tagore kaže:

  Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović može doktorirati i više puta na Megatrend univerzitetu ako se učlani u SNS, za koje i ja od 27. marta 1941. godine glasam, a sada me zovu doktorom neusmerenih naprednjačkih nauka.

  Neki napredni fakultet Berner Oberlanda ”Ballenberg” je odvorio smer klanja domaćih ljubimaca:
  http://www.ballenbergkurse.ch/cms/cms.asp?page=1&p=ASP\Pg1.asp

  Svaki upisani student je dužan da preko imejla slikom dokaže da je sposoban klati miša, pacova, štiglicu, kanarinca, bebicu ili veću macu, a može i štene od Buldoga.
  Pre završnog ispita svaki kandidat dobija mlado pilence od tri dana ili neku očerupanu živu kokicu, (što je i uračunato u ceni trodnevnih studija), pa kolje, peče ili na ražan vrti, i tek tada dobija diplomu.

  Cena diplome ne košta više od 50 CHF, navodi Silvia Jaun iz fakultetskog centa ”Ballenberg”, i dodaje da ova diploma interesuje najviše mlađe miradžike i visoko obrazovane muškarce na vrhu umetničkog stvaralaštva po Skupštinama i iznad Škupština.
  Izvor: ”Blick” – Swaziland

 6. Славко kaže:

  Ако је Небојша сад мега-доктур, јел’ Мића ондак гига-доктур?

 7. aleksandar kaže:

  Izvoz nasih mladih strucnih kadrova obrazovanih na megadetu u evropsku uniju i ameriku bi bila prava osveta za bombardovanje.

 8. Tagore kaže:

  Mlade srpske princeze Ana Bekuta i Zvetlana Ražnjatovskaja će u zajedničkom naporu i saradnji zakona i pravde u centru ”SAVA” zahtevati da svaki Srbo na privremenoj izgradnji puteva na Kipru i u Hondurasu dobije diplomu Megatrend univerziteta.

  – Naslednici ovih diploma će ubrzati razvoj rektorskih investicija širom čestitog sveta – jednoglasno se hvale ove mlade trbušne plesačice od zanata.

  U rupi na autoputu leži štrajkač glađu i sanja – Ah da su mi Bekuta i kuma od kuma bile bliže, ja ne bi’ upao u rupu…

 9. iva kaže:

  Nebojša bi mogao da mu odgovori: Profesora Miću nosam na glaviću… Doduše to verovatno već stoji u transkriptu s odbrane doktorata…

 10. Vitez kaže:

  Moja drugarica iz osnovne škole nije bila neki đak pa kada su je terali da ide i školu u ljutnji bi ovako izgovarala “ebem ti i školu i učitelja.” sada i ja ponavljam njene reči.

  1. iva kaže:

   Fala ti prijatelju sto si skrenuo paznju na ovaj biser od vebsajta (jedno hiljadu puta smesniji od njuza). Za mene je ovo ipak hit:
   http://www.megatrend.edu.rs/prof.php?bs=muamer-el-gadafi

   1. aleksandar kaže:

    shkk??

    jel ovo neki paralelni sajt neko napravio da se sprda sa megadetom ili stvarno njihov sajt?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *