njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

26. apr. 2021

Mića Megatrend ponudio Palmi da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić

BEOGRAD, 26. april 2021, (Njuz) – Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović izjavio je danas da je spreman da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić. Jovanović je istakao da je uvređen i ogorčen zbog izlaganja potpredsednice Stranje slobode i pravde u sredstvima javnog informisanja i da je zbog toga osetio snažnu potrebu da pomogne gospodinu Palmi.

-Gospođa Tepić me je svojom elokvencijom i sugestivnošću omađijala i ja sam zaista poverovao u sve što je ona izjavila, pa sam, pošto me je sve to ponelo, i sam izneo neke tvrdnje o gospodinu Palmi koje nisu tačne. Zbog toga se sada osećam prevareno jer sam pod njenim uticajem doživeo napad panike, pošto sam svojevremeno i sam bio u kontaktu sa gospodinom Palmom, pa sam odreagovao onako kako nije trebalo. Želim da mu se javno izvinim i spreman sam da mu pomognem kao potpisnica tužbe – objasnio je za Njuz popularni Mića Megatrend.

-Ja sam bio naivan, verovao sam gospođi Tepić i sada slobodno mogu da kažem da sam nasamaren. Prosto ne znam šta mi je bilo da se tako izletim i da zaboravim na zajedničku prošlost koju gospodin Palma i ja imamo. Na svu sreću pojedini ljudi, a i sam gospodin Palma, podsetili su me na to šta smo sve zajedno prošli, pa sam došao sebi, pribrao se i učinio jedinu stvar koja je u ovom trenutku ispravna i moralna – saopštio sam gospodinu Palmi da ću biti jedna od 400 žena iz Jagodine koja će protiv Marinike Tepić podneti krivičnu prijavu – istakao je Jovanović.

On je dodao i da je spreman da svedoči da Palma nema nikakve veze sa Jagodinom.

-Imam dokaze za to, koje ću izneti ako bude potrebe i garantovaću svojim životom da je to istinita priča – rekao je Mića Megatrend.

Soko Sokolović

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Prosto neverovatno koliko je Mića Megatrend obrazovan čovek, a kako lako se da prevariti. I što je najgore, svi varaju njega, a on nikoga!

 2. Kec iz rukava kaže:

  Мићо даје подршку Палми ипак су то другари, фини момци , пожељни свакој спонзориши и било чему што носи сукњу, нападате елиту напредне власти, срам вас било, хехехехе.

 3. navin kaže:

  Covek je od krvi i mesa. A to je kvarljiva roba

 4. Duca kaže:

  Tražite donacije? Više Vas ne finansiraju zapadnjaci? Pa probajte malo da ismevate i opoziciju, da se uverimo da ismevate sve koji to zaslužuju, a ne samo vlast (svakako i njih!). Ovako nemam želje da doniram samo zbog jedne ismejane strane.

  1. Milan kaže:

   Brate.. Pa komentarisu vlast zato sto su da citiram predsednika “kompletni idioti”. Samo bih dodao da se na kraju ispostavilo da je Savamala odradjena po Vucicevom naredjenju sto onda i njega svrstava medju iste. Njegove reci..

 5. Vladimir Nikolic kaže:

  Кад може Брнаба да буде ћале може и Мићо бити жена, већ сам замислио тај сф хорор који је у напреДНОј Србији реалан.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *