nazad na vrh

Mića Megatrend ponudio Palmi da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić

BEOGRAD, 26. april 2021, (Njuz) – Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović izjavio je danas da je spreman da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić. Jovanović je istakao da je uvređen i ogorčen zbog izlaganja potpredsednice Stranje slobode i pravde u sredstvima javnog informisanja i da je zbog toga osetio snažnu potrebu da pomogne gospodinu Palmi.

-Gospođa Tepić me je svojom elokvencijom i sugestivnošću omađijala i ja sam zaista poverovao u sve što je ona izjavila, pa sam, pošto me je sve to ponelo, i sam izneo neke tvrdnje o gospodinu Palmi koje nisu tačne. Zbog toga se sada osećam prevareno jer sam pod njenim uticajem doživeo napad panike, pošto sam svojevremeno i sam bio u kontaktu sa gospodinom Palmom, pa sam odreagovao onako kako nije trebalo. Želim da mu se javno izvinim i spreman sam da mu pomognem kao potpisnica tužbe – objasnio je za Njuz popularni Mića Megatrend.

-Ja sam bio naivan, verovao sam gospođi Tepić i sada slobodno mogu da kažem da sam nasamaren. Prosto ne znam šta mi je bilo da se tako izletim i da zaboravim na zajedničku prošlost koju gospodin Palma i ja imamo. Na svu sreću pojedini ljudi, a i sam gospodin Palma, podsetili su me na to šta smo sve zajedno prošli, pa sam došao sebi, pribrao se i učinio jedinu stvar koja je u ovom trenutku ispravna i moralna – saopštio sam gospodinu Palmi da ću biti jedna od 400 žena iz Jagodine koja će protiv Marinike Tepić podneti krivičnu prijavu – istakao je Jovanović.

On je dodao i da je spreman da svedoči da Palma nema nikakve veze sa Jagodinom.

-Imam dokaze za to, koje ću izneti ako bude potrebe i garantovaću svojim životom da je to istinita priča – rekao je Mića Megatrend.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Prosto neverovatno koliko je Mića Megatrend obrazovan čovek, a kako lako se da prevariti. I što je najgore, svi varaju njega, a on nikoga!

  2. Мићо даје подршку Палми ипак су то другари, фини момци , пожељни свакој спонзориши и било чему што носи сукњу, нападате елиту напредне власти, срам вас било, хехехехе.

  3. Covek je od krvi i mesa. A to je kvarljiva roba

  4. Tražite donacije? Više Vas ne finansiraju zapadnjaci? Pa probajte malo da ismevate i opoziciju, da se uverimo da ismevate sve koji to zaslužuju, a ne samo vlast (svakako i njih!). Ovako nemam želje da doniram samo zbog jedne ismejane strane.

    • Brate.. Pa komentarisu vlast zato sto su da citiram predsednika “kompletni idioti”. Samo bih dodao da se na kraju ispostavilo da je Savamala odradjena po Vucicevom naredjenju sto onda i njega svrstava medju iste. Njegove reci..

  5. Кад може Брнаба да буде ћале може и Мићо бити жена, већ сам замислио тај сф хорор који је у напреДНОј Србији реалан.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix