nazad na vrh

Mića Megatrend promenio ime u Mića Džon Nezbit

BEOGRAD, 16. april 2015, (Njuz) – Bivši rektor Univerziteta Megatrend Mića Megatrend odlučio je da promeni ime, tako da će se ubuduće zvati Mića Džon Nezbit, saznaje Njuz.

Na ovu odluku Mića Megatrend se odlučio jer već neko vreme razmišlja o rebrendiranju.

-Kada ljude pitate za Miću Megatrenda, mnogi neće imati baš reči hvale zbog negativne kampanje koju su pojedini mediji imali o meni – izjavio je Mića Džon Nezbit za Njuz – Kada budete pitali ljude šta misle o Mići Džonu Nezbitu većina će reći ‘ko je taj’, što je upravo ono što želim. Malo anonimnosti će mi prijati nakon toliko godina popularnosti.

Mićini prijatelji i saradnice kažu da je Mića već prvog dana po promeni imena potpuno nova osoba i da ni po čemu ne podseća na starog Miću.

-Mislio sam da je promena imena čista glupost i demagogija koja ništa suštinski ne može da promeni, ali Mića Džon Nezbit nema nikakvih sličnosti sa Mićom Megatrendom koji me je, sada već ovo mogu i da kažem, pomalo nervirao, za razliku od Miće Džona Nezbita koji je baš strava– izjavio je jedan Mićin prijatelj koji je tražio da ostane anoniman.

Mića Džon Nezbit kaže da se veoma lako navikao na novo ime i da se nada da će ga okolina prihvatiti kao novog čoveka.

-Nije lako promeniti ime koje nosiš od rođenja i još mi se dešava da kada mi neko kaže ‘de si Džon Nezbit’ u trenutku ne znam da se obraća meni. Ipak, mislim da je to normalno i da je svaka promena imena čudna u početku, ali da ću se ubrzo navići – kaže Mića i otkriva da ga najviše mrzi što će narednih dana morati da zbog promene imena menja sva lična dokumunta.

Poznata pevačica Ekstra Nena čestitala je Mići promenu imena, i najavila da će uraditi obradu svog starog hita “Hej, hej Megatrend” u “Hej, hej Džon Nezbit”.

Marko Dražić

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Svaka cast, pun pogodak, nova pravila, nove strategije!
  Dzon Nezbit čuveni američki naučnik, analitičar i književnik.

 2. Kako je on, pod starim imenom, potpisao mnoge diplome I doktorate dali to znaci da one sada vise ne vaze jel ih je potpisala nepostojeca licnost??

 3. A jel će važu diplome od otoič, il će moram ponovo da prodajem telići?
  Zanimlje me i to dal ce imam sa novu diplomu direktan prolaz u Parovi ili samo u skupštinu?

 4. AV: Ja gluplje obrazloženje za promenu imena nisam čuo

 5. Ja mislim da bi bolje prošao kao Mića Kockica.

 6. E sa ovim imenom već može u uži krug kandidata za parove.

 7. Eh, ćovek izgleda, nedovoljno prati srpske gigatrendove. Trebalo je samo da okači naušnicu Mercedesa, pa će ga svi znati kao – Mića Mercedes.

 8. Jos jedan ukradeni identitet?

 9. Следеће недеље ћерка нам докторира на мегатренду, јуче се мастеризовала, како ће лепо да изгледа на докторској тези име ментора : MIŠEL DZON NESBIT, POJEŠĆE SE KOMŠILUK I ONO RODBINE SA KOJOM JOŠ GOVORIMO, A JA OD DANAS PRIČAM SAMO VELIKIM SLOVIMA, MOŽE MI SE…

 10. A šta je sa mladom damom koja je tetovirala Mićino cenjeno ime iz preteranog obožavanja njegovog lika i novčanika?

 11. Fuck off Jhonny!

 12. rektore mentore doktore ,reci cu vam jednu stvar zapamtite Vukovar,radi Regije

 13. Nek se spremi Milord Unkovic,da cujemo tuznan kraj…

 14. Mića John bi mogao da razmotri i neko praktično prezime, ono, da bude svoj, nešto po čemu će se odmah prepoznavati njegov lik i tu i tamo prekopirano delo, npr… dr.Mića Xerox ili prof. Mića Makita ili ex rektor Mića Minolta.

 15. Najbolje je da Univerzitet, dok se još ne ohladi farba, odmah izvrši još jednu promenu imena, u Univerzitet Monty Python

 16. Čula sam da se na Megatrendu uvodi novi , 8. padež u srpskom jeziku , zvaće se KORUPTIV , a odkovara na pitanje :Kome? Koliko?

 17. P.S.
  Koliko god se slagao sa vama u pogledu vaznosti ovog skupa, nikako me ne napusta pitanje zbog cega niste dopisnika poslali preko dunava, gde se nedaleko odatle odrzavao drugi veliki skup u ulici Cara Dusana.
  Tamo je ministarstvo pravosudja odrzavalo medjunarodni seminar na temu: ,,Kako u naprednoj Srbiji skupiti potrebne papire sa kupovinu novog stana, izgradjenog u naprednoj Srbiji, kako podneti banci svu potrebnu dokumentaciju I dobiti dovoljan kredit, kako placati kredit redovno. Kako podneti sve potrebne podneske za uknjizenje stana, uknjiziti stan, a opet ne biti pravni vlasnik tog stana”. Tema je bila posebno interesantna advokatima iz velikog broja stranih zemalja, gde je to jos uvek nemoguce.
  Posebnu paznju je izazvao rad koji je podneo mladi, perspektivni pravnik iz Novog Sada, Mito Bezdnadov na temu ,,Zasto je ovo bilo nemoguce u vreme Dusanovog Zakonika”. Mito je inace u celoj stvari imao I poseban interes jer je zastupao drugu stranu, koja je bez zakonskog osnova postala punopravni vlasnik pomenutog stana. (,,Nepotrebna procedural I papirologija” – culi su ga kako komentarise sudsku odluku u svoju korist”) Inace ovaj pravnik, pred kojim je izgleda svetla perspektiva, je javnosti postao poznat nedavno kad je predvodio kampanju da se ne dozvoli ministarski pravosudja iz predhodne vlade, da se registruje I postane punopravni clan udruzenja naprednih advokata Srbije.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix