njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. mar. 2013

Mihajlović dao fudbalerima spisak fantazija na koje smeju da masturbiraju pred meč sa Hrvatskom

Mihajlović objašnjava fantaziju sa devojkom obučenom u hrvatski dres

BEOGRAD, 11. mart 2013, (Njuz) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, neposredno nakon što je svojim izabranicima zabranio seksualne odnose sa suprugama i devojkama pred meč sa Hrvatskom, pokazao je medijima listu dozvoljenih fantazija na koje njegovi fudbaleri smeju da masturbiraju pre meč na Maksimiru.

Mihajlović je ocenio da je veoma važno da reprezentativci na ovoj utakmici funkcionišu kao tim, zbog čega je neophodno da imaju istovetne fantazije.

– Svi znamo da se pred ovako važne utakmice polemiše o svemu i svačemu, pa ako me već pitate da li ću dozvoliti svojim igračima da bilo šta zamišljaju tokom onanisanja pred odlazak u Zagreb, reći ću vam – to nikako – odlučan je selektor.

– Da se razumemo, smatram da nema ništa loše u tome da fudbaleri imaju maštovite fantazije na tri-četiri dana uoči meča sa Hrvatskom. Štaviše, to je čak i pozitivno kako bi se ispraznili i kako bi rasterećno dočekali napore koji nas očekuju – ocenjuje Mihajlović i navodi da je jako važno da kreativnost koju treba da pokažu na utakmici ne rasipaju na seksualne fantazije.

– Najprihvatljivija, ona za koju se lično nadam da će uzeti najviše maha, je fantazija u kojoj pojedinac ima seksualni odnos sa devojkom koja na sebi ima hrvatski dres. Među dozvoljenim fantazijama su i odnos sa dve devojke koje imaju dalmatinski akcenat, kao i seks sa ženom u srednjim godina dok se u pozadini čuju hitovi Tajči – najavljuje Mihajlović i napominje da se u timu neće naći nijedan fudbaler za koga se ispostavi da je bilo šta drugo zamišljao.

Marko Dražić

INSPIRACIJA: Mihajlović uveo zabranu seksa pred odlazak u Zagreb

 1. Ja sam kaže:

  Јел’ ће то неки сајам ерот'ке бити на Максимиру или такмичење у дужини мастурбирања.
  Неки секс засигурно ‘оће.

 2. ariela kaže:

  Ajoj jos ako se pojave one dve lopate u toplesu sa bodrenja njihovih u onom prvenstvu prosle godine…kakve li tu fantazije mogu biti pitam se…

 3. Banderas kaže:

  Ma dr*a se Miha, sta vam je… :)

 4. vladimir kaže:

  Sta ako se zanesu ko bata Mirkovic pre par godida :)))))))))

 5. Polovni Buntovnik kaže:

  Levom kao tuđom…

 6. Petar kaže:

  Pantela za selektora!

 7. zexx kaže:

  -Najprihvatljivija, ona za koju se lično nadam da će uzeti najviše maha…-

  Pa samo takve fantazije se oduvek i traze :). Bravo Miho,dokazao si da znas znanje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *