njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. sep. 2011

Mila Arsić ne može da postigne da isporuči sve uplatnice

Izvršni direktori kompanije City Mail / FOTO Edit: Svet.rs

BEOGRAD, 12. septembar 2011, (Njuz) – Starleta i nekadašnja pevačica Mila Arsić, koja je sada izvršna direktorka prodaje u firmi City Mail, nije na vreme građanima isporučila uplatnice Infostana jer su trenutno sve njene kolege na odmoru, a njeni lični resursi nisu dovoljni za realizaciju posla tolikog obima.

Mila Arsić je do sada uspela da obiđe Višnjicu, Kotež, Krnjaču i deo Karaburme, a narednih dana očekuje se da će podeliti uplatnice i sugrađanima u Mirijevu i delu Zvezdare do Cvetkove pijace.

U pokušaju da saznamo kada će podela računa biti gotova, kontaktirali smo Milu, koja nam je rekla da je u prethodnih deset dana preduzet niz mera kako bi se poboljšala efikasnost i ubrzala dostava uplatnica.

– Jedna od mera koju smo preduzeli je ta što više ne koristim štikle prilikom obilaska grada, a takođe sam kupila i markicu za prevoz, koji koristim u svakoj mogućoj prilici. Prilikom dodele uplatnica, nosim isključivo mini suknje i lake, prozirne majice, kako bih ostvarila maksimalnu efektivnost čak i na visokim temperaturama, a razmišljam i o nabavci rolera –  rekla je Arsić za Njuz.

Ni najnovija tehnologija u urbanom transportu nije bila dovoljna

Na pitanje kada očekuje da budu podeljene sve uplatnice Infostana, naša sagovornica kaže da će računi biti podeljeni na vreme, odnosno do Nove godine.

– Svi građani će sigurno dobiti svoje račune do 31. decembra, a ako se ostatak mojih kolega ikada vrati sa odmora, pošto su već nekoliko meseci odsutni, posao će biti završen i ranije. Molimo sve građane za strpljenje jer firma City Mail čini sve što je u njenoj moći –  kazala je Mila Arsić.

Kako nezvanično saznajemo, građanima će, uprkos tome što nisu krivi zbog kašnjenja, biti obračunate sve pripadajuće i zatezne kamate po standardnim tarifama.

Nenad Milosavljević

 1. Seljancura kaže:

  Ovo je istinita vest…da ne poverujes…prestacu da pijem…mada ne pijem…

 2. Joker kaže:

  Koleginica s fakulteta… :) E vi kad se sprdate, morate nekad i da pogodite istinu….

  1. zarko stopalic kaže:

   Pa dobra ti koleginica :-) Posebno prednji deo. Steta sto nisam tada studirao …

 3. Jordan kaže:

  E, ako ce da obracunaju kamatu, onda u redu. Vec sam pomislio da je sistem puk'o.

 4. dragan kaže:

  E, raznose Mila i Milini uplatnice i ostalo i po Novom Sadu. Ako Mila krene u raznošenje čekaću je svaki dan!

 5. himalajac kaže:

  Ja mislim da je ova seka dovoljno raznosla, i da je vreme da i nju neko malo “raznese” (s kamatom za sve gradjane, naravno)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *