njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

10. apr. 2014

Milan Popović: Ljudi, pobogu, zašto mi niko nije rekao da Severina ima kućni video!

milan-popovicDragi prijatelji,
Prinuđen sam da se obratim javnosti ovim putem nakon saznanja da moja bivša žena, Severina Vučković, ima kućni video erotskog tipa sa muškarcem koji nisam ja, na nekoj jahti ako sam dobro video.

Iskreno, šokiran sam činjenicom da mi niko od mojih prijatelja, poznanika, advokata, ljudi iz PR službe ili bilo ko drugi ko me iole poznaje nije rekao za postojanje tog video snimka. Jer, deluje mi kao da su svi znali za to osim mene, i gotovo niko sa kim sam pričao nije delovao iznenađen postojanjem tog kućnog videa. Naprotiv, neki moji prijatelji su mi čak do detalja opisali neke scene iz tog klipa! Pa zašto su ćutali sve do sada, nije mi jasno?

Pitam vas sada – zar nije trebalo da ja, kao neko ko je bio vrlo blizak sa tom osobom, prvi saznam za takvu mrlju u njenoj prošlosti? Zar niste našli za shodno, dragi prijatelji da mi ukažete na postojanje tog videa malo ranije, jer čujem da je to snimljeno pre čak deset godina!

Da sam samo znao za to, pa nikada ne bih ni bio sa njom, a da ne pominjem zasnivanje porodice sa tom osobom!

Dragi prijatelji, molim vas da me u budućnosti obavestite ako saznate za neki ovakav skandal. Vama se to možda čini kao beznačajna stvar, ali verujte da je meni to jako bitno.

Srdačno vaš,
M.P.

 1. Nesa kaže:

  Popovicu jesam li ti slao link,a ti meni nisi verovao,stalno si se drzao svoga,ovaj toga da je na snimku anoreksicna kineskinja sa frizurom iz sezdesetih,koju je obradjuje neko slican Tarzanu.

 2. iva kaže:

  Jer da sam znao, ne bih pristao na tako jeftinu produkciju. Moja voljena mora biti zvezda! Jahta bi bila veca, osvetljenje bolje, dekor sa elementima bakra, a i glavni glumac bih bio licno ja. Na primer ona scena kad on nesto otpozadi, pa jel to paning shot pitam ja vas? Karmermanu se tresu ruke… Kupi postolje majmune. O montazi ne bih trosio reci… Ne ne i ne! Za reziju bi dolazio u obzir samo Tomaz Pandur, ili ako bas on ne moze onda eventualno Lars von Trier.

 3. Сима Космос kaže:

  Да није смешно, било би жалосно!

 4. Vojislav Kostunica kaže:

  I ja sam bio obavesten o ovome!

 5. goran kaže:

  Zato sam ja dragi moj Milane pre ženidbe odgledao sve porniće (što bi rekao Kristijan Golubović “To su bile hiljade I hiljade – ali ne sklekova” domaće I strane produkcije. Veruj mi nisam nimalo uživao u tome ali sam shvatio da je to moja dužnost I obaveza. Priznaću malo sam možda I preterivao, mislim na ono sa crnkinjama jer nisam baš siguran da bih se njima ženio, ne zato što mi se ne dopadaju već zbog osude zatucane sredine. Tako da kada sam trebao da stanem na ludi kamen ja prvo prelistam u glavi svoju datoteku I ako ne identifikujem potencijalnu mladu u bazi podataka kažem sebi “e ova može”.

 6. misha kaže:

  Видео је монтиран само да би му упропастили брак. Брзо ће се открити да особа са спорног снимка није Северина.

 7. ariela kaže:

  Pa kad ne ides na pijac…ja sam tamo kupila svojevremeno…bilo je IN imati taj video…al kad je to bilooo…

 8. ehm kaže:

  Pa i nije to kucni video

  To je brodski video

 9. aleksandar kaže:

  urednistvo, je8o ovo, daj grobarski mercedes :)))))))

 10. pups kaže:

  Red i mir u kućnim zatvorima mora da se uvede, pa moji hrabri drugari i ja podrazumevamo na naša domaća pevaljka ima duže i teže silikonske dojke od Seve u prirodnoh ‘rvatskoj šahovnici!

  Kao uporna članica reda i mira u BiH i u KiM, naša liderka u regionu će postati nova predsedavajuća sila ”Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju” već od Nove Srpske Godine.

  Ujedinjeni svirači i pevači će zajedničkim naporima u Beču kraj Sebastijana KurZa ”tripatriJotski” predsedavati srpsku silu u suzbivanju ratnih zločina “East–West”, dok će snaja Severina i srpska majka Ceca da prevode muzičke izraze na ujedinjenim pištaljkama međuzemaljskih razmera:
  http://www.blic.rs/data/images/2014-04-09/456342_sps-pups-js030214ras-foto-oliver-bunic_f.jpg

  1. Slavisha kaže:

   Tagore, ti li si?

 11. Aleksandar Hejter kaže:

  Kristina, svi su mi govorili da si kurva, a ja im nisam verovao ….

 12. Misantropicus kaže:

  Ostade bazen Hotel Brega prazan

  1. iva kaže:

   Pa de ćeš velikodušnije, da muž nazove hotel po bivšem ženinom ljubavniku …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *