njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. jan. 2013

Milanović od Dačića traži estradnog menadžera da reši problem snega u Zagrebu

Milanović čuo da jedino estradni menadžer može da se izbori sa snegom

BEOGRAD, 16. januar 2013, (Njuz) – Premijer Hrvatske Zoran Milanović tokom svoje prve zvanične posete Srbiji tražiće od svog srpskog kolege Ivice Dačića da mu pomogne da reši problem snega u Zagrebu i drugim delovima Hrvatske tako što će mu dati jednog estradnog menadžera, saznaje Njuz.

Milanović je, prenosi naš izvor, veoma ljut što je Zagreb već danima u kolapsu zbog snega.

– Situacija u prestonici Hrvatske je ovih dana identična onoj kakva je bila u decembru u Beogradu i Srbiji. Međutim, premijer je čuo da od momenta imenovanja izvesnog estradnog menadžera na mesto pomoćnika ministra za saobraćaj takvih problema naš istočni sused više nije imao – kaže naš izvor u Banskim dvorima.

On dodaje i da je odmah nakon snežnog kolapsa hrvatski premijer pokušao da nađe ličnost takvog kalibra, ali je u Hrvatskoj jednostavno nema.

– Srbija je daleko naprednija u estradnom menadžmentu od Hrvatske i Milanović je toga sada svestan. Međutim, on sada računa da je Srbiji potrebna podrška na svim frontovima, a naročito na frontu evrointegracija i želi da ovaj trenutak iskoristi i to dobro naplati – objašnjava naš izvor.

Milanović će Dačiću ponuditi da za jednog estradnog menadžera dobije prevod 250.000 strana propisa i zakona Evropske unije tako da Srbija ne bi morala da plati dodatna četiri miliona evra za prevod i korekturu.

Bane Grković

Milanović traži da se ostaci flašice koju je Selaković bacio u kantu vrate Hrvatskoj


Jedna od tema o kojoj će premijer Hrvatske Zoran Milanović razgovarati sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem biće i flašica hrvatske vode koju je svojevremeno tokom predavanja na Pravnom fakultetu u kantu bacio sadašnji ministar pravde Nikola Selaković.

Milanović će od Dačića zahtevati da se ostaci flašice prenesu u Hrvatsku gde će se reciklirati uz najveće državne počasti. Srpski premijer kaže da je ovim povodom već razgovarao sa kolegom iz Hrvatske koji je mu je čvrsto obećao da neće insistirati na tome da i sadržaj flašice bude vraćen Hrvatskoj.

– Povratak hrvatske flašice vode u otadžbinu je istorijski i državni čin, koji doprinosi ugledu Srbije – smatra Ivica Dačić.

Pošto postoji osnovana sumnja da ta flašica vode nije jedina koju je Ministar Selaković zbog spornog porekla bacio u kantu Dačić je napomenuo da je Srbija spremna da učini sve što je u njenoj moći da pronađe i vrati sve bačene flašice do kraja 2013. godine.

Soko Sokolović

REKLAMA: Pročitajte Knjigu za sajam pre vašeg estradnog menadžera

 1. scoby kaže:

  Jedino je preostao za izvoz, saša Grand popović sa Pinka. Kad bi im on preneo samo delić svog ”menadžerskog” umeća (kroz spretno sročene Ugovore kakve ima sa zvezdama Granda), rvaćani bi ubrzo postali njegovi/naši robovi!

 2. Ja sam kaže:

  Ja bih im poklonio Maju, sa sve Nikolicem.

 3. Uros kaže:

  Jest stvarno ovo za flasicu, u Hrvaskoj ih recikliraju. Dobijes oko 10 dinara(u lipama) kad doneses nazad flasicu.

  1. Shumsky kaže:

   il’ dinari il’ nema reciklaža!

 4. Baba Raviojla kaže:

  Ovde neki čitaoci ne shvataju da ovo nije Kurir iako svi rade besplatno kao u Kuriru

 5. primedba kaže:

  tekst je odličan, ali pun slovnih grešaka. fali i po koji zarez, al to ne bode toliko oči.
  ne želim da objavite komentar, već samo da ispravite greške ;)
  pozdrav!

 6. ariela kaže:

  Ha!…sad mi je sinulo…nas menadzer je dakle napisao onu pesmu “sneg je pao staze zavejao”…Ivica negde otpevao…hrvati ukljucili “radare” da im nesto ne promakne i saznali sve…Sabor je po hitnom zasedanju odlucio da posalje Milanovica i usput pokupi flasicu…mora sve da bude ok nije se saliti sa Eu….

 7. Slobodan Bjelajac kaže:

  U pravu si, odredjena je vrednost plasticnih boca i svaka vredi 50 lipa, do duse trebala bi imati etiketu kao dokaz da je iz hr, al kontrola je skoro nikakva. Postoji nekoliko privatnih otkupnih stanica, a i pri svakom megamarketu tipa TEMPO, i zato na njihovoj obali skoro da nema ni jedne, jer postoji nekoliko grupa koje ih sakupljaju i na neformalnim plazama. Pa ko je dokon, u sverc, 50X100=5000lipa=50kuna=725 RSD ;)

 8. nastavak kaže:

  Sledeci korak, Japanci i Svajcarci se otimaju oko Maje Nikolic, da im sredi stanje u zeleznici.

  1. coa kaže:

   Cuo sam da se i Palestinci bore za nashu Maju da im sredi stanje sa nestashnim Jevrejima.

 9. Slobodan Bjelajac kaže:

  pink je svojevremeno pokusao proboj na hr tv scenu, ali je osujecen od strane tadasnje cini mi se HDZ + sateliti (tipa LDP) vlasti, tako da je sve ostalo na kupovini nekoliko tv ,,postaja”. Inace, tamo su narodnjaci ekstremno popularni, sto se ne moze naslutiti po tv programima sa licencom njihovog RRA. Narocito ovi nasi novokomponovani, tako da sam u discoteci na Kvarneru cuo prvi put sund nekih,,beogradskih” izvodjaca, cijeg postojanja nisam bio svestan mada 9 godina zivim u Beogradu…

 10. Ja ja ja kaže:

  Veliki izvoz Srpskih polnih stapova u hrvatsku. Sve hrvatice – izgarane radosnice!

 11. Miki kaže:

  Mogli bi da im pošaljemo Tomu da se pozabavi tim snegom. Taman bi imao priliku da upozna Josipovića, a stručnjak je za lopate – lopata je simbol početka njegove karijere.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *