Mima Karadžić u prepoznatljivoj raskopčanoj košulji
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

12. aug. 2015

Mimu Karadžića pokušali da ucene snimkom na kom se vidi da mu je košulja zakopčana

BEOGRAD, 12. avgust 2015, (Njuz) – Beogradska policija uhapsila je jutros tri osobe zbog pokušaja iznude 10,000 evra od poznatog glumca Mime Karadžića. Kako Njuz saznaje oni su Karadžiću pretili da će, ukoliko im ne uplati novac, objaviti snimak na kom se vidi da mu je zakopčana sva dugmad na košulji.

– Mima Karadžić je pre dve nedelje policiji podneo prijavu za iznudu. Pokazao je sms poruke koje mu je nepoznata osoba poslala. Bio je jako zabrinut jer bi pojavljivanje tog snimka moglo ozbiljno da poljulja njegov imidž zavodnika – izjavio je izvor Njuza blizak istrazi.

Grafička rekonstrukcija snimka

Grafička rekonstrukcija snimka

– U porukama je pisalo da postoji kompromitujući snimak i da će u slučaju da Mima odbije da uplati novac ili reši da obavesti policiju sve biti objavljeno. On je od policije tražio da ga zaštiti jer se uplašio da javnost na njega više neće gledati na isti način ukoliko ga vidi u zakopčanoj košulji – naveo je izvor.

Na molbu Njuza da prokomentariše pokušaj ucene Mima Karadžić je rekao da se sve dobro završilo i da će ovaj događaj iskoristiti za zaplet nove serije u kojoj će on tumačiti glavni lik dok će režija će biti poverena njegovom bratu Milanu.

Soko Sokolović

  1. voya montoya kaže:

    Mnogi ,čim dodju u samoupravnu srbiju,oma se raskopčaju…El mu ovo slika iz studentskih dana…Pljunuti Čegović!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *