Žene su se izborile za mogućnost da same biraju bogate muževe, poručio je Đorđević
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

09. mar. 2018

Ministar Đorđević poručio ženama da treba da budu ponosne iako su niža bića

BEOGRAD, 9. mart 2018, (Njuz)  -Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević čestitao je ženama 8. mart i poručio da treba da su ponosne na sve što su postigle tokom istorije uprkos tome što su niža bića.

– U danima kada obeležavamo ovaj značajan praznik treba svi da se prisetimo šta su žene podarile čovečanstvu i koliko je svet bolje mesto zahvaljujući njima – kaže Đorđević u svojoj čestitci – Neverovatno je šta su žene postigle tokom istorije iako su u startu hendikepirane činjenicom da su niža bića. Zbog svih dostignuća kojim su zadužile ljudski rod dugujemo im najdublje poštovanje i zahvalnost i pored toga što su na evolutivnoj lestvici prilično ispod nas muškaraca – poručio je ministar.

On se osvrnuo na neka od najznačajnijih dostignuća vekovne borbe za ženska prava.

– Retko ko je mogao pretpostaviti da će ta bedna stvorenja uspeti da dostignu današnji stepen evolucije, ali žene nikada nisu odustale od borbe za svoja prava. Zahvaljujući istrajnosti i požrtvovanju, žene su se izborile za mogućnost da same biraju bogate muževe kojima će biti pokorne, bez obzira na pritisak porodice i okoline. Naše ministarstvo i ja lično potpuno podržavamo emancipaciju žena i njihovu težnju da evoluiraju u bića dostojna poštovanja – zaključio je ministar svoju osmomartovsku čestitku.

Bojan Savić

Inspiracija: Ministar Đorđević se izvinio zbog stihova “Sve žene vole bogataše, jer je žena uvek sirota”

 1. ZoinMihailo kaže:

  Bilo bi zabavno da se jednog jutra ministar Đorđević probudi kao žena.

  1. Ime kaže:

   Kakva bi to bedevija bila, tj. žena buzdovan.

 2. Darwin kaže:

  Oa amebe do krembila kratak je put,.

 3. Unutrasnji kaže:

  Ako sofer moze da evoluira u vojnog, pa u socijalnog ministra, a Zorka Anki da cestita 8. mart, evoluciji se kraj ne nazire…

 4. voya montoya kaže:

  Soferska je pamet,pregolema,
  mnogo cita i ispite sprema…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.