Ministar Gašić bi od sramote najradije ostao u svom ministarstvu još nekoliko godina
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

15. dec. 2015

Ministar Gašić ne izlazi iz vlade jer ga je sramota zbog uvreda na račun novinarke

BEOGRAD, 15. decembar 2015, (Njuz) – Ministar Bratislav Gašić već danima ne izlazi iz vlade zbog stida koji oseća pošto je, u Trsteniku, uvredio novinarku televizije B92.

On priznaje da ne postoje reči kojima bi opravdao svoje ponašanje i da zbog svega što se desilo izbegava izlazak među ljude.

– Čim sam na televiziji video snimak mog ispada oblio me osećaj stida, a sve što je usledilo samo je pogoršalo ovo stanje. Od tog dana mi se uopšte ne izlazi iz vlade. Najradije bih se zavukao u svoje ministarstvo i u njemu proveo nekoliko sledećih godina – iskreno je priznao Gašić i dodao da je osećaj sramote postao još veći kada je video reakciju kruševačkog odbora SNS – Kao da ono što sam rekao novinarci nije bilo dovoljno, lokalni odbor je izdao saopštenje kojim nju krivi za moj ispad. Sramota koju osećam posle toga me prosto razdire i budi u meni želju da nikad ne napustim vladu, rekao je ministar okupljenim novinarima, kojim nije bilo dozvoljeno da postavljaju pitanja kako Gašić ne bi došao u iskušenje da opet nekog uvredi.

Teška situacija u kojoj se ministar nalazi potresla je njegove sugrađane pa su spontano krenuli u prikupljanje potpisa podrške i pozvali premijera Vučića da mu dozvoli ostanak u vladi bar dok tenzije ne splasnu, a novinari i građani malo zaborave na celu aferu.

Oni tvrde da je Gašić dobar čovek koji je “preuzeo odgovornost, izvinuo se novinarci i celoj javnosti” i podsećaju na hrabrost koju je pokazao poslavši vojni helikopter u misiju spasavanja bebe iz Novog Pazara.

Bojan Savić

 1. himalajac kaže:

  mene uopste nije sramota sto je Gasic ministar u vladi srbije. a tebe Vucicu?

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Ajd sad malo razmisljajte ozbiljno. U danasnjoj Srbiji, sa njegovom kvalifikacijom, gde bi mu bilo bolje?

 3. Ja sam kaže:

  U Acinoj Srbiji svaki keramicar moze biti ministar, ali ne moze bas svaki ministar biti keravicar.

  1. Mirjana kaže:

   Kako to objasniti novinarci?

   1. Ja sam kaže:

    U Acinoj Srbiji kleci novinarstvo. Po tome se ne razlikuju mnogo od ministara.

 4. Рубљов kaže:

  Србија треба да се поноси оваквим министром који зна за стид и грижу савести. Немојмо заборавити да су савест и стид стални, нетелепронтовани, гости министра војног, та били су баш код њега ономад кад је заједно са лончаром и вучићем извршио седмоструко убиство, била је то ноћ за памћење, лумперајка заправо…Дозволити смерном керамичару да се замонаши у згради владе Србије пред проплакалом вучићевом сликом тако што ће урадити три клањања плачипички, четири клечања, пет изговарања омиљене лажи, шест крађа кафе из ресторана, седам пута да пљуне на помен жртвама са џелатским поносом, осам тендера пред сликом да распише за своје пријатеље, девет процената да му провизија буде за тендер сваки, И ДЕСЕТ МУ ЕВРА ЛИЧНО ВУЧИЋ НА ПРСА СПУСТИО!; А ЛОНЧАР ТИХ ДЕСЕТ УКРАО – ЗА ЛЕКОВЕ МУ ЗАФАЛИЛО…

 5. radikalni naprednjak kaže:

  E ako se izvinuo novinarci ja mislim da mu treba dozvoliti da se vrati u keramičare !

 6. Vladimir kaže:

  Retko časAn čovek.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *