njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. nov. 2012

Ministar u depresiji jer ga niko ne prisluškuje

Ministru nije jasno zbog čega nije zanimljiv obaveštajnim službama

BEOGRAD, 13. novembar 2012, (Njuz) – Jedan od ministara u Vlade Srbije, čiji smo identitet zamoljeni da ne objavljujemo, zapao je u tešku depresiju nakon saznanja da ga nijedna obaveštajna služba, niti MUP Srbiji ne prisluškuju.

– Sve je počelo na poslednjoj sednici Vlade Srbije na kojoj se povela rasprava o aferi prisluškivanja poznatoj i kao “srpski Votergejt”. Vučić je samo o tome pričao, a onda mu je premijer rekao “Dobro bre, smiri se, nisi ti jedini. Evo i mene prisluškuju, pa ne dramim”. Posle toga su i ostali ministri počeli da ističu kako su i oni praćeni i prisluškivani – navodi naš izvor iz Vlade.

Međutim, prema njegovim rečima, raspravu je prekinuo jedan ministar koji je rekao da on nema nikakva saznanja da li njega neko prisluškuje i upitao premijera Dačića i prvog potpredsednika Vučića kako je i da li je to moguće?

– Dačić i Vučić su odmah uzeli telefone i počeli da proveravaju. Posle dvadesetak minuta su mu saopštili da njega zaista niko ne prisluškuje, niti da je tražen listing njegovih poziva. Nakon toga, taj ministar je istog trenutka, skoro u suzama napustio sednicu vlade i već danima se nikome ne javlja – kaže naš izvor.

Da bi proverio ove informacije Njuz je pozvao tog ministra, ali se na njegov telefon javila njegova supruga.

– Tačno je da mi je muž u teškoj depresiji, zbog čega vas da ne objavljujete njegovo ime. Ako bi i javnost saznala ko je ministar kojeg niko ne prisluškuje, to bi svakako dodatno pogoršalo njegovo stanje – rekla nam je supruga ovog ministra u kratkom telefonskom razgovoru.

Bane Grković

 1. Stanarević kaže:

  Stackelmensch!
  Siroti čovek.

  1. Tagore kaže:

   A gluvi i slepi bolje prisluškuju i sve vide!
   Pre desetak godina jedna državna banka izgubi 6 milijarde €, ministrići napune džepove, pa 10 godina investigacija i nikom ništa – krivca otkrili nisu.
   Prošle godine «Glückskette» prokocka naše privatne donacije na truloj američkoj berzi i izgubi 6 miliona €.
   Glupi narod sve zaboravi, te juče i prošle noći taj isti «Lanac Sreće» od privatnih donacija zaradi oko 1,6 miliona € za decu Sirije koja od toga neće dobiti ni zrno pasulja.

   I dobrovoljna ministarka srpske mamografije je otkrila golu rupu u zakonu…

   1. Ja sam kaže:

    Tagore, izvini ali moram da ti dam ,,+”.

 2. Ja sam kaže:

  Sigurno se radi o Ministru za kulturu, rezervne delove i baklave.
  Prvo,. Zato sto niko, nikada nije cuo za njega da postoji.
  Drugo. Zato sto kod nas i kultura ne postoji.

 3. snezana kaže:

  Tuzi ih za povredu casti I ugleda.

 4. Александар Хејтер kaže:

  Неки моји пријатељи су били позивани на разговор у полицију, због излива ”нежности” на интернету према ”демократској и истинољубивој” Б92. Ако жели, могу да га упуте на полицајце који ће га имати у виду, сваки пут када изјави нешто на нету. ;)

 5. Shumsky kaže:

  čekajte bre ljudi – a možda on jednostavno nije imao šta da kaže…

  1. Anastasja kaže:

   A zašto se onda bavi politikom tako jako da je postao čak i ministar! Ako nema šta da kaže, da otkrije neku mafiju ili aferu, šta se ugurao među ministre!

 6. Bane kaže:

  Malo me podseća na Zorana Lilića i Milana Milutinovića.

 7. govornik kaže:

  Cirkus! Dobro bi bilo kada bi novinari imali pravo da prisluškuju zatvorene telefonske sednice vlade i da čuju informacije o tome da će ministri pokrenuti privredu ove države, neće ovaj narod više da izlazi na ulice niti biti gladan i nezadovoljan.

 8. zexx kaže:

  U Srbiji niko nikog ne slusa,ali sto se prisluskivanja tice…

 9. Ender kaže:

  Da, da, duh Alekse Žunjića – sreskog špijuna još uvek živi među nebeskim narodom.
  Vremena su druga, tehnika je napredovala, a ovo prisluškivanje je postalo deo folklora. I razumljivo je da se onda taj neki ministar oseća manje vrednim.

 10. ben10 kaže:

  Neka angažuje Karamelu, ako mu već toliko znači

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *