njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

04. nov. 2014

Ministarsto poljoprivrede proverava da li je sajt Limundo bezbedan za upotrebu

limundo

Kupindo za sada bezbedan

BEOGRAD, 4. novembar 2014, (Njuz) – Ministarstvo poljoprivrede pooštrilo je kontrolu limuna koji se prodaje u Srbiju zbog sumnje da njegovo korišćenje, usled tretiranja otrovnim pesticidom, nije bezbedno za ljudsku upotrebu, a poslednji u nizu za proveru našao se sajt Limundo.

Iz Ministarstva poljoprivrede napominju da imaju kapacitete za proveru svih sadržaja koji se kače na ovaj sajt.

– Zbog glasina da je limun otrovan i kritika na račun našeg ministarstva zbog sporog reagovanja, angažovali smo sve raspoložive službe, čiji smo jedan deo iz offline miljea prebacili u online svet. Limundo je, koliko sam mogla da vidim, jedan od najvećih sajtova za kupovinu i prodaju, pa je samim tim opasnost da se eventualni otrovni pesticidi prenesu među stanovništvom veća – rekla je u izjavi za Njuz ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković – Naši stručnjaci češljaju sve slike i komentare na ovom sajtu, a posebnu pažnju ćemo obratiti na proizvode kojima cena pada, iako je logično da, zbog licitiranja, ona raste – dodala je ona.

– Dok ne stignu zvanični nalazi iz akreditovane laboratorije, mi savetujemo svim korisnicima ovog sajta da se neko vreme uzdrže od posete i da koriste alternativni sajt Kupindo. Za sada nemamo informaciju da je i kupina tretirana istim fungicidom kao i limun, ali ukoliko se pokaže da je tako, svakako ćemo reagovati i preporučiti građanima neki treći sajt, recimo Malindo – zaključila je ministarka Snežana Bogosavljević Bošković.

Miroslav Vujović

 1. technocaja kaže:

  Limudo, Vaša provizija je uvek dobro došla, prodali-ne prodali.
  Ostaje kiseo ukus u ustima, ko razume shvatiće…

  1. limundovac kaže:

   Slatka si k'o limun .

   1. technocaja kaže:

    Pratite moje besmislene objave i izjave na #idaljebezsvesti#seoskiglib2

 2. himalajac kaže:

  cak sta vise, ministarka preporucuje i insistira na uzdrzavanju gradjana od svih sajtova, jer se zaraza mogla prosiriti kroz zice, osim proverenih vladinih i pro-vladinih sajtova, koji su uvek edukativni i sigurni za konzumiranje

  1. Monika kaže:

   Dakle, ovom ministarstvu, ni crv u salami ne moze da prodje. Svaka cast!

 3. aleksandar kaže:

  Ne mogu da verujem koja ovca a ministarka, pa ovi sajtovi nemaju veze sa prodajom limuna, radi se o sajtovima sa malim oglasima za sve i svasta, samo ne voce i povrce ili agrume!

  1. MIlan kaže:

   Tvoj komentar je pobedio.

  2. Danijel kaže:

   Prijatelju……neka ti je Bog u pomoci !

  3. Mare kaže:

   Neka si im rekao !!!

 4. Danijel kaže:

  Dakle citam ove “Njuz” vesti mozda od samog pocetka i uvek me je iritirala cinjenica da postoje ljudi koji ove tekstove shvataju kao prave vesti. Poseban slucaj su pacijenti koji ostave i komentar pa tako svaka sumnja u njihovu inteligenciju nestaje.

 5. Ja sam kaže:

  Ovaj tekst je dokaz da i novinari Njuza citaju nace komentare.
  Inace, ministarka Snezana valja malo korisceni donji ves preko Kupinda, pa nije ni cudo da ga nabacuje.

 6. Ministar kaže:

  Slina, Vrebić, Vulin, Mali od palube… kao da su do funkcija došli preko Limunda.. i njih proveriti.

 7. Teoretičar zavere kaže:

  Policija je na aerodromu “Nikola Tesla”privela dva kineska državljana posle sletanja aviona iz Pekinga. Pod sumnjom da su opasni po zdravlje, zadržani su radi provere gospodin Li Mun i njegov prijatelj Ki Vi. Sumnje su se pojačale kada je Li Mun zatražio prevodioca jer ne govori srpski nego samo mandarinski jezik. Intervenisala je i kineska ambasada i posle žučne rasprave dokazano je da Li Mun nije ni u kakvoj rodbinskoj vezi sa Limundoom, pa mu je dozvoljeno da napusti aerodromsku zgradu. Ki Vi je zadržan radi daljeg ispitivanja. Ministarka Snežana je pohvalila ovu akciju uvek budne policije kojom se čuva zdravlje naših građana.

  1. Monika kaže:

   Brat premijera Kine Sakitu Misjasi je rekao da izvinjenje prihvatiti nece i da je to velika uvreda za ceo kineski narod: “To bi bilo isto, kao kada bi nas premijer Vucic pozvao na rucak na najvisem nivou, a da mi posle istog ne prdnemo ili ne podrignemo!”.

  2. Sima Kosmos kaže:

   Ма чим су видели да је жут, одмах им је био сумњив!

 8. Teoretičar zavere kaže:

  Monika, zar Sakitu Misjaši nije Japanac? I da se tako zove uveče a pre podne ga zovu Nakitu Minajaši! Verovatnio si mislila na Kineza Ci Maj Ga?

  1. Monika kaže:

   Ha ha ha japanski brat kineskog premijera. Svi su oni ta imena na pre ki de. ;-)

 9. zemljostrugar kaže:

  Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo zdravlja pored apela gradjanima da se ne hrane korom limuna jer nije za jelo,takodje su izasli sa novim saopstenjem i uputstvom za upotrebu povrca lubenice a to je molba stanovnistvu da ne jedu koru lubenice koja je zelene boje vec da koriste socan i ukusan sadrzaj koji je crvene boje i koji je jestiv!

 10. veselo veče kaže:

  Vidite li koliko je opasno kad limunu ukradu identitet.

 11. Limundo na meti Ministarstva poljoprivrede, nadam se da će sve dobro proći, jer se na njemu svašta kupuje i prodaje, želim ovom sajtu sve najbolje i veliki uspeh.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *