njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

28. apr. 2014

Ministri spontano došli na posao i spontano održali prvu spontanu sednicu vlade

Spontana slika Vlade Srbije

Spontana slika Vlade Srbije

BEOGRAD, 28. april 2014, (Njuz) – Novoformirana Vlada Srbije imala je svoj prvi spontani radni dan. Kako saznaje Njuz, svi ministri su sasvim spontano došli na posao, nakon čega je održana prva spontana sednica Vlade.

– Atmosfera je bila potpuno spontana. Svi su svesni da je veliki posao pred njima, a neki su i spontano zakasnili na posao – spontano je rekao prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić – Kori Udovički je dobila spontanu kritiku premijera Vučića zbog tog kašnjenja – dodao je Dačić.

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić spontano je došao pre svih na svoje radno mesto, i spontano dočekao nove kolege sa doručkom iz pekare, koji je spontano kupio prilikom dolaska na posao.

Kako Njuz spontano saznaje, prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić spontano je krenuo u premijerski kabinet, gde ga je Vučić već čekao. Nakon što su konstatovali da je došlo do zamene kabineta, obojica su se spontano nasmejali.

Prva spontana sednica vlade trajala je svega sat i 43 minuta, jer su ministri spontano doneli odluku da se mora raditi, a ne sastančiti, rečeno nam je u press službi.

Na inicijativu predsednice Skupštine Maje Gojković, biće održana i jedna spontana sednica parlamenta, na kojoj će se raspravljati o prvom spontanom setu zakona koji će vlada spontano usvojiti do kraja nedelje.

Uroš Bogdanović

 1. aleksandar kaže:

  …uhvatih naslov u nekim novinama
  “nova vlada se zaklela”….

  ….da su se zaklali, bilo bi manje lose….

 2. Polovni Buntovnik kaže:

  Meni su više smotani nego spontani…

 3. Mile kaže:

  Samo se vi spontano zajebavajte, dok vam neko spontano ne zakuca na vrata…

 4. gradjanin kaže:

  A građani iz cele Srbije(članovi SNS partije), koji su dovezeni sponatano autobusima iz raznih gradova kao u doba Miloševićevih mitinga, su spontano ispred Skupštine Srbije u Beogradu zapljeskali kad je Vučić spontano objavio da će nam biti još gore posle uvođenja njegovih reformi.

  1. svasta kaže:

   I spontano je bio postavljen video bim jos u 10h…

 5. ariela kaže:

  a ekstra sto ce spontano d aspavaju umivaju se i jedu u Skupstini…sta li ce spontano sanjati samo da mi je znati…

 6. scoby kaže:

  A prvi predsednik i podpredsednik su mogli spontano da zamene kabinete i bez tzv.”izbora” koji su toliko kostali. I moglo je bar prvog dana nove Vlade da prodje bez spontanog:”Kori Udovicki, dobices po p.”.

 7. ehm kaže:

  Nakon trosatnog spontanog govora (u narodu poznatog po imenu Ekspoze), gospodin spontani premijer pomislio je da je spontano imao spontani i postao Fidel Kastro.

  Ko zna, kada ga sledeci put budu spontano izabrali (jer je njega njegov narod posntano izabrao na spontanim izborima da bude njihov spontani vodja) mozda govor spontano postane i duzi

 8. Ender kaže:

  Znači… ‘deja vu’. Spontano i dostojanstveno. Nešto mi to poznato.

 9. bankrot kaže:

  I kada budu unistili zemlju do kraja, reci ce da je to bilo spontano.

 10. Abdija kaže:

  Jos samo fali SPONTANI PobačajJ ili ti Podbačaj

 11. nisam bezobrazan kaže:

  I tako spontano , dok nas ne pobace!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *