njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. dec. 2012

Mira Marković ne želi diktatora u svom komšiluku

Mira Marković ne želi da živi pored čoveka koji ne poštuje volju naroda

MOSKVA, 30. decembar 2012, (Njuz) – Udovica bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, Mirjana Marković, sa velikom je uznemirenošću primila vest da će se u vilu pored njene možda useliti sirijski predsednik Bašar Asad.

Markovićeva je rekla da u Barvihu žive ugledni porodični ljudi i da je poslednje što želi da joj se u prvi komšiluk doseli neki diktator.

– Nadam se da je ovo neproverena informacija, jer zaista ne znam zašto bi Rusija uopšte pomagala jednom takvom čoveku kakav je Asad – izjavila je Mirjana Markovića za Njuz – U pitanju je diktator koji ne samo što ignoriše želju naroda da siđe s vlasti, već je odgovoran i za pogibije svojih sunarodnika.

Supruga bivšeg jugoslovenskog predsednika smatra da bi jedan takav komšija posebno negativno mogao da utiče na njenu porodicu.

– Ne brinem se previše za sina Marka, koji je dovoljno zreo i ne verujem da bi Asad mogao na njega da loše utiče, ali se plašim za svoju unuku – smatra Mira Marković – Poslednje što želim je da odrasta okružena nekim čudnim ljudima.

Marko Dražić

 1. Malo ja sam kaže:

  Samo je jedna mama.

 2. Ja sam kaže:

  Rusijo, majko! Majcice Miro!
  Rece Marko i prenese gabicu belog praska preko granice.

 3. Tagore kaže:

  Mlađi ‘Prince of Serbia’ proveri temperaturu ‘okolo Moskva’ i odluči da otvori tržni centar oruđa u Nemanjinoj broj 10:
  http://www.blic.rs/data/images/2012-11-12/288032_dacic01rasfoto-vladislav-mitic_f.jpg

  – Neću više da varam narod, napuštam lažnu nauku – politiku i postajem ”pošteni trgovac” – objašnjava novi šef alata od zanata, (srpa do čekića, motke i motike).

 4. Facko Acković kaže:

  dok je nama Bashara, zivoga, zdravoga, NATOvci se udat’ nece :)

 5. Александар Хејтер kaže:

  I ja ne znam dokle će Rusi da podržavaju Asada u borbi protiv pripadnika Al-kaide, muslimanske braće, dobrovoljaca iz Saudijske Arabije i ostalih pacifističkih i prodemokratskih snaga na Bliskom istoku. Na sreću tu je ekipa sa zapada tako da će uz ono malo tovara oružja pravda ipak pobediti, tj kao 80-tih u Avganistanu tako i sada u Siriji ima nade da neki novi Bin-Laden obori Asada i donese mir, prosperitet i demokratiju medju napaćeni Sirijski narod.

 6. Mesec i sisa Danica kaže:

  Auu, čoveče!!!
  Vidi kako je plava !?! Kao Ružica!? Šta se ovo dešava?
  C, c, c…

  Šta reći osim…
  SREĆNA POLOVNA 2013. GODINA!
  I da nam 2048. bude nova novcijata!

  Sva najlepše Vam želi Vaš
  Mesec i Nova sisa plava Danica.

  1. Ja sam kaže:

   Hvala oboma.

 7. Jaja ja ja kaže:

  Mira mirka je bljak!

 8. Tagore kaže:

  Mitteldeutsche Zeitung:
  http://www.mz-web.de/servlet/ContentServer?pagename=ksta/page&atype=ksArtikel&aid=1356855205308&openMenu=1013083806405&calledPageId=1013083806405&listid=1018881578737

  Zbog prevrtanja kamiona oko 270 nemačkih svinja je nastradalo na autoputu između naselja Greifswal i priselja Gützkow.
  Kamion je istovremeno prevozio 650 svinja, tako da su vatrogasci i zaštita životinjskih prava imali dosta poteškoća da pohvataju preživele.
  Manji broj od oko stotinu svinja nije pronađen, pa verujemo da je našao azil i psihološku podršku u Rusiji.

 9. scoby kaže:

  Ono što je čudno je to da je sasvim nezapaženo prošla vest da se u međuvremenu dete marko ponovo oženilo, pa čak i dobilo dete! Ako nije prešlo u muslimansku veru, onda je reč o bigamiji (kažnjivo čak i u pravoslavnoj Rusiji!). Velika sreća je što u verolomnoj otadžbini postoji čika mića sega-mega, koji je udomio njegovu prethodnu (ili još uvek?) gospođu. Ljubi ga čika mrka, dete marko je krenulo njegovim stopama, a ne tatinim.

 10. Tagore kaže:

  I malko novogodišnih slova iz svih Amerika za trijes i jedan ‘of december’:

  I dok ovih dana američka televisija ponavlja “Moby Dick”, “Little Women” – (ili ”4 ćerke od doktora March” i svakom dragu Josephine “Jo” March), te “Commando” – (Arnold Schwarzy i predivna Rae Dawn Chong delimično kineskog i Cherokee porekla ” http://pics.wikifeet.com/Rae-Dawn-Chong-Feet-298498.jpg ”), “Crocodile” Dundee stiže u Ameriku i kaže da je već video televiziju, a Linda Kozlowski ga razrogačenim očima gleda, pa ni svojim očima ne veruje više, američka ”crkva’ “the Church of scientology” krade milione i cepa američke familije cele, ali Jehovini svedoci uče mržnju u unutrašnjim redovima, dok evanđelističke crkve kradu mozak prevarenom pristalici.

  I…, (pa svaka moja rečenica ima ”i, ili, al’ tako je to), jutros rano, dok ja o ”etilično-srpskom” poreklu još sanjam, zazvoni mi zvonce na kapiji kraj taraba, ali ja, baš zbog ”sirća” u županskom kiselom kupusu i i malčice zbog kršnoga porekla nikako da se probudim iz prošloga veka, pa mi neki mlađi Amerikanac provali vratnicu i bašticu, te prirodno zakuca na ulazna vrata i zamoli milostinju rečima da je njegov ćale bio dobrovoljac u ratu protiv vijetnamskih žena i dece.

  – You can become refugee in Vietnam – objašnjavam ja njemu i zatvaram vrata.

 11. Miki kaže:

  Jadna žena. Godinama je u Tolstojevoj ulici imala Dobricu Ćosića u komšiluku, i taman se ponadala da se izvukla iz takvog okruženja. Kad ono…

 12. Kostolac kaže:

  SREĆNA TI NOVA 2013 GODINA!

  Tebi i porodici, pre svega zdravlja a za ostalo sama si sposobna da se postaraš.
  Vidimo se uskoro u Srbiji!

 13. srdjan kaže:

  I štrumfeta, dok je bila zla, bila je crna, a kada se podobrila, postala je plava.

 14. viduka kaže:

  Napredovala i sluzi za primer, diktator u krevetu a sad u komsiluku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *