njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

14. jan. 2014

Mirjana Marković: Uf, dobro je, znači ipak nisam ja kriva!

Kada je pre nekoliko nedelja prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić najavio rešavanje slučaja ubistva poznatog novinara Slavka Ćuruvije, nisam mogla a da se ne zapitam da li sam možda baš ja kriva za njegovu smrt. Šta da vam kažem, mnogo toga se dešavalo tih godina, da ni ja sama više nisam sigurna u to šta sam zaista uradila a šta sam samo pomislila.

Na sreću, današnje vesti u kojima se nigde ne pominje moje ime me demantuju. Moram reći da mi je pao kamen sa srca kada sam saznala da ja nemam apsolutno ništa sa tim slučajem, jer u nekoliko navrata sam i sama vrlo ozbiljno počela da sumnjam u svoju umešanost. Ma bila sam ubeđena sto posto!

Iskreno, nije nimalo prijatno kada ne znate jeste li ili niste učestvovali u jednom tako groznom činu. Počela sam da mislim za sebe da sam grozna osoba, jer ne mogu da se setim jedne takve stvari!

Sada kada su sve te zebnje nestale mogu samo da kažem da mi je jako drago što sam napokon, nakon skoro 15 godina saznala da uopšte nisam kriva za Ćuruvijinu smrt. Priznajem, i meni je oduvek bio sumnjiv taj Rade Marković, ali eto, na nesreću, nisam imala nikakve dokaze kojima bih potkrepila svoje sumnje. Eto mu sad pa nek razmišlja o tome šta je uradio!Na kraju krajeva, iako bi neko možda na mom mestu bio ljut na državu što me je tako dugo držala u neizvesnosti oko jedne tako, složićemo se, važne stvari, ja ću ipak reći da sam zahvalna što je pravda na kraju ipak pobedila. A to je ipak najbitnije.

M.M.

 1. Nesa kaže:

  Kako si ti mogla biti umesana,kad si ti radila u hladnjaci sa sinom po ceo dan,istovarala gajbice.

 2. Dejan kaže:

  Aleksandar Vučić tih problema nema. Jer da je, ne daj bože, tada bio ministar informisanja, ne bi sad mogao mirno da spava.

  1. aleksandar kaže:

   da je picousti tada, ne daj boze,
   bio ministar informisanja,
   danas bi imao hasku optuznicu….

   1. aleksandar kaže:

    stvarno, nema smisla bombardovati zlocinacku
    radioteleviziju, a pustiti ministra informisanja….

    da se nije, ne daj boze, pomirio sa mrskim mu
    agresorima i poceo im cinit’ kakavu polzu i zadovoljstvo???

 3. scoby kaže:

  Ovom odlomku iz yulkinog (“Bazarovog”) dnevnika, samo nedostaju opisi prirode, zelenila koje se budi, poj ptica i insekata, tog vedrog uskrsnjeg dana, kad se drzavni sluzbenik rade oglusio o njenu zapovest, i poceo da radi na svoju ruku.
  A drugi drzavni sluzbenik, tada Poslednji Ministar za Dezinformisanje (PMD), a sadasnji PPV pokazuje da su mu ruke ciste( oprao ih kiselinom).

 4. Svetlana kaže:

  Da li neko zaista veruje u ove pričice koje nam PPV pripoveda? Halo ljudi probudite se! Ovo nije SF igrica, ovo je Srbija.

 5. Ja sam kaže:

  Mira?
  Je li to bese ona krava sa cveticem?

  1. Ja sam kaže:

   Mira :
   Meni su skoro svi ljudii dragi i nekako slicni.
   Tako da je moguce da sam ja pomesala spiskove osoba za eliminaciju i nominaciju, i dala ih Radetu. A on je kriv sto moju bezazlenu greskicu nije primetio.
   P.S.
   Aco,Tomo, ljubi Vas vase nevinasce.

  2. Sale kaže:

   Ne, vec Boletova krmaca Cveta.

  3. vita-brevis kaže:

   Poznatija kao Imlek-ova “Moja kravica”, sa sve cvetićem!

 6. konkursevolim kaže:

  mmm…

 7. ariela kaže:

  A jel… A ako Legija sad iznese tvoj cvetic iz kose kao dokaz…na to nisi racunala…

 8. gradjanin kaže:

  Mira je bila blizu odluke da se vrati u Srbiju da preuzme vlast koju joj je ostavio muž u nasleđe, ali se sad predomišlja jer bi je mogli optužiti da je kriminalka i staviti joj novu narukvicu oko noge i onda ne bi mogla da ide u Kipar da diže novac sa svog računa u banci.
  Vučko je najavio da će u budućnosti vršiti ozbiljna istraživanja da bi se utvrdilo zašto stanovnici Srbije ne žele da gladuju u vlastitoj zemlji pa masovno odlaze na rad u inostranstvo.

 9. himalajac kaže:

  “djekna jos nije umrla, a kad ce, ne znamo.”..mozemo samo da se nadamo skorom napretku u tom smislu, jer nam drugo nista ne preostaje

 10. dragan kaže:

  Mira je nevina! Sto se mene tiče ostaće doživotno nevina!

  1. celtic kaže:

   I izgleda kao nevina….

 11. zexx kaže:

  Ispod Mire sto Radeta vire!
  Jao cvetana kako si nam ute*ala sve zajedna sa KGB-om,i Slobu genija si uspela da smandrljas i posaljes njega na zig srama i u grob,a ti sad ziva.zdrava i s belim medvedima…sa sve cvetom u kosi…zanosna i mlaaada…ovo me podseti!!!…`ajmo narode daj pesme i udri brigu na veselje!!!
  `Ajmo Njuz pustaj Halida – Zagrli me nezno!!!…sta cekate!?…treba da se zalim nekom Radetu na vas?

 12. Tagore kaže:

  Početnici, šajkače dole! I kokarde i kokarde…

  This is the old First Lady of Serbia and the new Princess of Shutdown.
  (The role of First Lady in Serbia is not as important as its Russian counterpart, but ”retains an importance in the collective imagination of the Serbian people” because she is seen as ”Serbia's image to the world”.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.