nazad na vrh

Mirko Alvirović snima SAT Patrolu kroz tržne centre

Veliki broj putnika ostao je zaglavljen na prilazima Ušću i Delta Sitiju/FOTO: RTS

BEOGRAD, 31. decembar 2014, (Njuz) – Zbog velikog interesovanja emisija SAT u svojoj novoj patroli provešće sve gledaoce kroz beogradske tržne centre tokom prazničnih dana, saznaje Njuz.

Ekipa popularne emisije rešila je da snimi specijalnu patrolu koja će učesnicima u prazničnom šopingu omogućiti lakše i brže snalaženje i kupovinu u nekom od prestoničkih tržnih centara.

Mirko Alvirović, urednik i voditelj emisije, kaže da je na ideju o ovoj patroli došao nakon velikog broja zahteva gledalaca koji su ostali zaglavljeni na prilazima parkingu Delta Sitija i Ušća.

– Detaljno ćemo obraditi dolazak do tržnih centara iz svih pravaca, obratićemo pažnju na sve trase, na stanje kolovoza, rizične deonice, snabdevenost gorivom i naravno cene u ugostiteljskim objektima na putu ka njima– objasnio je Alvirović.

– Gledaoci će moći da saznaju koje je najbolje vreme za polazak ka tržnim centrima, kada je najmanja gužva, kako se mogu najlakše parkirati i u kom periodu je najbolje da se zapute ka ovim destinacijama. Na samom kraju dobiće i informaciju o tome šta ih sve čeka u tržnim centrima i zbog čega je jako bitno da ih svi posete baš u ovom periodu godine – istakao je autor popularne emisije.

Alvirović je dodao da je patrolu želeo da snimi ranije, ali nije bio u mogućnosti jer veći deo decembra proveo tražeći parking mesto u garaži jednog od tržnih centara.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Retko odvratan davez od coveka.
  Sledeca patrola ce verovatno biti snalazenje u sokacima beogradskih grobalja.
  A i tamo ce da se ogrebe o picence i klopu na nekoj daći.
  Sta bi Njuzu da sa njim zavrsi ovu godinu?

 2. U trznim centrima sigurno nema tramvaja.

 3. Nije bio u mogućnosti da ranije snimi emisiju jer je bez dozvole upravo zbog tramvaja, kog je `isekao k`o dzip na Slaviji`…Inače, često odvratan davež od čoveka…

 4. Skroz gadan lik, prevejana lopuža i lažov. Novogodišnja želja mi je da ga sklone sa svih televizija i da se policija i sudstvo pozabave NAVLAK-om

 5. Pazi da ga se ne docepa Nikola Koja u Uscu.

 6. sto bi reko mladen alvirovic: izrazeni kolotrazi! i naravno: obratite paznju na 1472,4 km do centra usce, tu stoji znak da skrenete za halkidii, nikako za london. jebote, gledam ga samo zbog kamiona koji ih preticu kad krenu za bugarsku. pa pogledajte…. evo, ima i toga. pandurcina smrdljiva.

 7. a i onaj tramvaj sto ga je klepio mirko… ko da je od cokolade mamu mu jebem.

  • Bile celave gume tramvaju, ali avaj, pale sinske a i kardanske dobro ‘vatale.
   Udario ga bocno, a da ga je kupla potkacila… sada bi mu zena kuvala zito bez slaga a sin vodio Patrolu.

 8. NAFUCK – mogla bih tamo na obuku. Sin mu je sladak, kako dobro rapuje onim rukama mogao bi da mi igra u bekstejdju.

 9. Mirko je izgubio osjećaj za detalje. Ako moja žena ne zna tačan koeficijent čipkabilnosti donjeg veša, kako će se snaći u toj gužvi punoj erotskih glumica, pardon, donjeg veša?

 10. Ja sam mislio da se njegove emisije gledaju sa uzivanjem na RTSu . A ono ispade da je ipak bolje da puste BOLJI ZIVOT . Trece nema žao mi je .

 11. Imaju sve vrste goriva, iii TECNI NAFTNI GAAS

 12. On je jako dobar novinar i reporter, vrlo je iskusan i emisje su mu jako zanimljive i korisne za gledanje.

  • on nikad nije bio novinar niti ima škole za to. ume samo da laže i vara, a emisije su mu zanimljive kolko i analni klistir

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix