njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jan. 2013

Mirna iz “Prvog glasa Srbije” već dobila ponudu da radi u Meku na Slaviji

Pobednici sličnih emisija zavide Mirni što joj je tako brzo ponuđen posao

BEOGRAD, 22. januar 2013, (Njuz) – Pobednica “Prvog glasa Srbije” Mirna Radulović osim čeka na sto hiljada evra, može da odahne što se tiče karijere, jer ponude za posao već pljušte. Mirna kaže za Njuz kako je nakon što je pobedila, dobila ponude od mnogih firmi da radi u raznim kafićima, kao moler, prodavačica osiguranja, i Kirbi usisivača, ali da joj ponuđeni posao u Meku na Slaviji deluje kao najsigurniji izbor.

– Neki kažu da pobeda u Prvom glasu Srbije ne donosi ništa, ali mislim da ću im svima zapušiti usta kad budu naručivali pomfrit i ugledaju mene – kaže Mirna Radulović – Menadžer Meka Ivan je rekao da bih inače počela od nule, ali da ću zbog popularnosti dobiti priliku da radim na kasi, što je prilika kakvu ne bih imala da nisam pobedila u finalu – dodaje ona.

Ostali učesnici takmičenja će, za razliku od Mirne, gotovo sigurno nakon ovoga potonuti u anonimnost, smatraju stručnjaci.

– Da li se iko seća ko je bio drugi u “Operaciji trijumf”? Ne bih rekao. Ali zato sve mušterije filijale jedne poznate domaće banke u Cara Dušana znaju gde je i šta radi pobednik Adnan –  kaže za Njuz Gorčin Stojanović, poznati reditelj i stručnjak za anonimnost i nuspojave – Iskreno, žao mi je ostalih, jer i oni su lepo pevali, ali da bi našli posao u Srbiji ipak moraju malo više da se potrude.

Jedna od prethodnih pobednica pevačkih takmičenja, Cveta Majdanović, kaže da se u njeno vreme nakon pobede čekalo i do mesec dana da ti neko ponudi posao.

– Ipak, posle nekoliko nedelja me je jedna poznata domaća marketinška agencija angažovala na deljenju flajera na Terazijama – kaže Cveta.

Član žirija Saša Milošević Mare izjavio je da se nada da će se Mirna setiti koliko se on zalagao za nju i da će ga preporučiti za posao onog lika koji u Meku bira radnika meseca.

Viktor Marković

Nebojša Radović

 1. Ja sam kaže:

  Ko to bese Mirna?

 2. Milica kaže:

  Umrla sam od smeha! Svaka cast!:-)
  Samo proverite redosled reci u drugom pasusu, malo je izbrkano.
  Inace, hvala za text, stvarno se odavno.nisam ovako dobro ismejala! Carevi!

 3. Malo ja sam kaže:

  Eee, Mirna, Mirna…
  A da si Napredno razmisljala pa se prijavila na izbor za ruzicasti Prvi glas Farme, i tamo pobedila, postala bi makar pomocnik Ministra za ivanjicki krompir.

 4. premijer iz senke kaže:

  Mlada je da bude baba sera ali polako, zivot je pred njom, cuda su moguca! :)

  1. Vitez kaže:

   Ako Mirna počne da radi u Mc-Dol.povućiće sigurno Radovićku za baba seru jer je ona najzaslužnija za njenu pobedu.

 5. Menažer u Meku kaže:

  Redakcijo, nema razloga da ne prenosite potpunu vest. Istina je da smo Mirni ponudili radno mesto kasirke, a za drgu i za treće plasiranu učesnicu pripremili smo specijalna iznenađenja. Naime, čišćenje krompira oduvek je bio anoniman posao, ili prećutna aktivnost kod kuće, ali ove dve mlade devojke su dobile šansu da se pokažu. Naravno, ukoliko budu dobre kao Mirna, imaće priliku da rade i za kasom.

  1. Menažer u Meku kaže:

   P.S. Mareta nećemo da uzmemo u razmetranje, jer ima preko 35 godina, za ovakav posao tražimo minim 5 godina radnog iskustva u sličnim poslovima. Tako da MIrna, nemoj džabe da se trudiš da budžiš za Mareta.

 6. Mirna kaže:

  Mislim da je ovo veliki uspeh za mene i moja familija i svi su ponosni na mene, posao u meku je izuzetno zahtevan ali ja se nadam da cu uspeti zato fanovi moji držite mi palčeve, posebno me raduje što je to posao za stalno

  1. Malo ja sam kaže:

   Stalno ces raditi tri meseca, a posle… kao i sve druge…na ulicu, t.j. trg.
   A tamo?
   Sirok izbor: otvorene tezge sa knjigama, kestenjare, pertlare, kokicare…
   Nadam se da ces biti glavna zvezda u nekoj od njih a ne ,,treci glas” u Meku.

 7. Daniel Araya kaže:

  What's????!!! Amazing voice!!!

 8. Shumsky kaže:

  more pod šator, pa na astal!
  tamo su pare!!!

 9. coa kaže:

  A shto ne reklamira ribu iz Rovinja?Josh 3-4 dana dok je popularna.

 10. Mirka kaže:

  Ili visi savetnik guvernera Narodne banke Srbije…
  Ali s'obzirom da nije totalna curka i da ipak zna da peva, przenje krompirica joj ne gine

 11. toda kaže:

  Neverovatno je koliko su neki autori iz teksta u tekst sve nemastovitiji. Dajte malo kontrole skribomanije.

 12. Petar kaže:

  “stručnjak za anonimnost i nuspojave”
  hahahaha :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *