njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

10. maj. 2013

Miroslav Mišković u sredu neprekidno štucao više od šest sati

Štucanje je naglo prestalo tek u kasnim popodnevnim satima

BEOGRAD, 10. maj, 2013, (Njuz) – Biznismen Miroslav Mišković, koji je optužen za zloupotrebu službenog položaja, imao je pre nekoliko dana manjih zdravstvenih problema kada je dobio akutni napad štucavice koji je trajao više od šest časova, saznaje Njuz.

Mišković je napad štucanja dobio u sredu nešto posle deset časova, a štucavica je trajala sve do 17 časova.

Lekarska intervencija u pritvorskoj ambulanti nije dala rezultate, kao ni pokušaji stražara da štucanje preseku tako što će da preplaše najbogatijeg Srbin.

– Štucanje je naglo prestalo u kasnim popodnevnim satima. Ništa što smo pre toga pokušali nije uspelo. Gospodin Mišković je popio ogromne količine vode, a pokušavali su da ga preplaše i stražari i drugi zatvorenici. Da smo sujeverni, pomislili bismo da ga je neko pominjao čitavog dana što je, priznaćete, malo verovatno – rekao je Njuzu izvor iz pritvorske jedinice.

Slični napadi štucanja dešavali su se i ranije u pojedinim slučajevima, ali nikada nije otkriven pravi uzrok. Bilo je tvrdnji da na štucavicu utiče prostor u kojem se pritvorenici nalaze, ali je kasnije utvrđeno da se štucavica dešava u različitim pritvorskim jedinicama i zatvorima, tako da ta teza nikada nije dokazana.

– Niko od pritvorenika nije imao neki zdravstveni poremećaj koji bi doveo do štucanja, tako da će štucavica ostati najveća enigma srpskog kazneno-pravosudnog sistema – zaključio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Jadnicak!
  Mozda je u to vreme nosio prugasto odelo marke ,,BEKO”, pa ga stezalo oko dijafragme.

  1. Славко kaže:

   … а био ’алапљив на шарена јајца, па му мало трза дупе гркљан – проћи ће га то.

 2. ariela kaže:

  Bogami ja jesam sujeverna i to ga sigurno neko spominje…javlja mi se da to mogu biti samo ovi sto mu vide unuka pa kazu onako blago: jao vidi ga isti deda Misko…drugi neko ne pada mi na pamet…narod npr spominje mu familiju, sve po spisku i sl. ali bas njega…hmmm…

 3. celtic kaže:

  Ma, ko će njega spominjati; stariji gospodin, štuca u svoja 4 kvadrata, ups, 4 zida. Evo, jedna prigodna pjesmica:

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FIO5hXhcxsQ

 4. Zile kaže:

  Hmm, a priča se i da je izvesni građanin Beko u istom tom svojstvu, preplakao baš taj dan, jer su mu sagovornici vazdan gurali pod nos nekakav beogradski luk, a on je mnogo alergičan na lukac inače…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *