njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

26. jul. 2013

Mišković jedva uverio zaposlene u Delti da ide samo po cigare i da će se brzo vratiti

Portir tražio od Miškovića da ostavi ličnu kartu u jemstvo

BEOGRAD, 26. jul 2013, (Njuz) – Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković već prvog dana na poslu, nakon izlaska iz sedmomesečnog pritvora, imao je problem da izađe iz zgrade jer mu zaposleni nisu verovali da će se vratiti, saznaje Njuz.

Miškovića, koji je u jednom trenutku shvatio da je ostao bez cigareta i da treba da skokne do obližnje trafike, prvo je zaustavila sekretarica uz pitanje “Je l’ se sigurno vraćate?”.

Kako Njuz saznaje od jednog od zaposlenih, Miškovića je potom u liftu za ruku uhvatio pripravnik u finansijskom sektoru, upitavši ga da li samo blefira ili se sigurno vraća nazad iz trafike. Međutim, po rečima našeg izvora, koji je želeo da ostane anoniman, ni tu nije bio kraj Miškovićevim mukama, jer mu je u prizemlju zgrade čistačića Milanka sa metlom u ruci preprečila put, žustro ga upitavši “Od kada vi pušite?”.

Nakon što je objasnio Milanki da je propušio u zatvoru i ubedio je da će se brzo vratiti nazad, Miškovića je u holu zgrade zaustavio portir, kojem je, kako saznajemo, bio prinuđen da kao jemstvo ostavi ličnu kartu.

– Kao što vidite vratio sam se, mada mi nedostaje društvo u kancelariji. A i malo mi je mnogo ovoliko hrane koju su mi doneli iz menze, navikao sam da je podelim sa cimerom – rekao je Mišković novinaru Njuza koji ga je posetio u zadimljenoj kancelariji da bi se uverio da se stvarno vratio.

Mišković se požalio da je jedva ubedio prodavca na trafici da ga pusti da ide, i to tek nakon što mu je obećao da će i sutra doći da kupi nešto.

Miroslav Vujović

 1. Pravda za Miska kaže:

  Miskovic do konacne pobede.

 2. Facko Acković kaže:

  Nego sta nego je propusio u zatvoru.

  1. aleksandar kaže:

   cenim da to sto se tamo pusi nema na trafici…

   1. Facko Acković kaže:

    To je specijalni kozni Marlboro.

 3. Tagore kaže:

  Miško je kao dobra večera na Savskom keju ispred splava ”Saund”, indijsko pile iz Pakistana ili obično svilajnačko pile, (curry sauce), pa kriška kružno sečenog ananasa i u cetru iznad ananasa jedno zrno od slatka od trešnje ”Marele”, i na vrhu poduža papričica ljuta.

  Miško je kao visoki Šiljak na Rtnju vanzemaljaca, (The Cape of Good Hope – Cabo da Boa Esperança), ili neki novi srpski Rt dobre nade.

 4. Tagore kaže:

  Komunistička partija je danas izbacila drugaricu Anu Bekutu i kuma Milutina Mrkonjića iz saobraćaja u Vladi Srbije.

  – Mrka kapa, a stado od preko sedam miliona ovaca po ovoj vrućini može i Mišković da šiša – pravda se drugarica Bekuta iz Mercedesa ministarske penzije.

  Debeli investitori iz Malte, Kipra, Grčke, Portugala i Nepala tokom godišnjeg odmora požuriti da investiraju u srpskim klanicama.

  Mladi Bosanac hrvatskog podrijetla Milan Poparić (34) se uspešno izvukao iz «Pink Panthers» zatvora, kako bi što brže časnoj žandarmeriji Srbije mogao da pomogne.
  http://files.newsnetz.ch/bildlegende/111196/1383890_pic_970x641.jpg

 5. Miloje kaže:

  Čujem da je skinuo i vrata sa kenj..toaleta!
  Veština prilagodjavanja je odlika sposobnog (kažu) tajkuna.

 6. Phoenix kaže:

  Kad je vec naucio da deli, neka udeli omladincima koji mu dobijaju plate sa mecec dana kasnjenja. Ljudi mu gladuju i bivaju izbacivani iz stanova, a on ovde sastavlja japansku poeziju. Majke treba da objasne deci zasto ne mogu nista da im priuste, sta koga briga da li ga neko juri metlom i kad je propusio.

 7. majstorcina kaže:

  Ma bice tu i gutanja a ne samo pusenje!!! :-)

 8. Mirjana kaže:

  Opet krši zakon – puši u kancelariji!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *