Mišković dobio pravu cenu za dvojicu političara
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

09. feb. 2016

Mišković prodao političare

BEOGRAD, 9. februar 2016, (Njuz) – Vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Miškovič prodao je danas južnoafričkom investicionom fondu Hiprop investment limited dvojicu srpskih političara.

Kako saznaje Njuz, Mišković je sa ovim afričkim investicionim fondom dogovarao cenu za prodaju Delta sitija u Beogradu i Podgorici, ali je cena koju je on tražio bila nešto veća od one koju su oni bili spremni da prihvate. Mišković je tada predložio da cena ostane ista, ali da pored dva tržna centra, ovaj investicioni fond dobije i vlasništvo nad dvojicom političara.

– Mišković je ranije bio protiv prodaje političara, ali je u jednom trenutku izjavio da će drugačije razmišljati ako se pojavi pravi kupac sa pravom cenom, što se upravo desilo – rekao je naš izvor blizak Miškoviću i napomenuo da će vlasnik Delte po ugovoru nastaviti da upravlja ovim političarima u narednih 12 meseci.

-Koliko je meni poznato, Mišković još uvek ne planira prodaju ostalih političara, iako bi nakon izbora nekima mogla da padne cena – dodaje naš sagovornik.

Dvojica prodatih političara nisu bili raspoloženi za izjave, samo su kratko prokomentarisali da je sudbina profesionalnog političara da nikad ne znaš gde ćeš sutra završiti.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  Iskreno saucesce neduznom juznoafrickom narodu.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Zato je mali isao na ,,rodjendan”, da moli da ga ne prodaje jos dve godine!

 3. strani placenik kaže:

  Dabogda ova vest bila istina :
  Na zalost nismo mi takve srece.
  Ali bar sam se jedan minut osecao srecan.

 4. Zoin Mihailo kaže:

  Mišković uskoro gradi Delta Planet.
  Za tako veliki objekat je potreban političar velikog kalibra.
  Ili desetak malog.

 5. folirant kaže:

  Tipican investitor Srbije. Nosi kes sa sobom, a vernim glasacima ostavlja dugove. Dobro, legnu tu i razne provizije, za neometanje i srecan put. Budimo posteni, nikoga nije maltio da u ulazi u Deltu.

 6. voya montoya kaže:

  Gosp. Pantelija opet jaše naše,a i sve je vitalniji…

 7. Sava strava kaže:

  Jeste prosjek 400€ sa mojih 180€ i tvojih 5000€

 8. Dragan kaže:

  Daj ljudi sta lupate, valjda Gdin Premijer zna kako zivimo. Pa mi smo ga izabrali da razmislja umesto nas. Ma danas ziveti u Srbiji je milina, prosto da covek pozeli takav zivot. Supruga i ja imamo troje dece, pre izbora najavljivali su neki Gradjanski zakonik po kon ce majke primati platu do 18 godine treceg deteta….prosli izboru niko ne spominje nista. Imali smo priliku da biramo, izabrali e sad nek nam je Bog u pomoci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *