nazad na vrh

Mišković prodao političare

Mišković dobio pravu cenu za dvojicu političara

BEOGRAD, 9. februar 2016, (Njuz) – Vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Miškovič prodao je danas južnoafričkom investicionom fondu Hiprop investment limited dvojicu srpskih političara.

Kako saznaje Njuz, Mišković je sa ovim afričkim investicionim fondom dogovarao cenu za prodaju Delta sitija u Beogradu i Podgorici, ali je cena koju je on tražio bila nešto veća od one koju su oni bili spremni da prihvate. Mišković je tada predložio da cena ostane ista, ali da pored dva tržna centra, ovaj investicioni fond dobije i vlasništvo nad dvojicom političara.

– Mišković je ranije bio protiv prodaje političara, ali je u jednom trenutku izjavio da će drugačije razmišljati ako se pojavi pravi kupac sa pravom cenom, što se upravo desilo – rekao je naš izvor blizak Miškoviću i napomenuo da će vlasnik Delte po ugovoru nastaviti da upravlja ovim političarima u narednih 12 meseci.

-Koliko je meni poznato, Mišković još uvek ne planira prodaju ostalih političara, iako bi nakon izbora nekima mogla da padne cena – dodaje naš sagovornik.

Dvojica prodatih političara nisu bili raspoloženi za izjave, samo su kratko prokomentarisali da je sudbina profesionalnog političara da nikad ne znaš gde ćeš sutra završiti.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Iskreno saucesce neduznom juznoafrickom narodu.

 2. Zato je mali isao na ,,rodjendan”, da moli da ga ne prodaje jos dve godine!

 3. Dabogda ova vest bila istina :
  Na zalost nismo mi takve srece.
  Ali bar sam se jedan minut osecao srecan.

 4. Mišković uskoro gradi Delta Planet.
  Za tako veliki objekat je potreban političar velikog kalibra.
  Ili desetak malog.

 5. Tipican investitor Srbije. Nosi kes sa sobom, a vernim glasacima ostavlja dugove. Dobro, legnu tu i razne provizije, za neometanje i srecan put. Budimo posteni, nikoga nije maltio da u ulazi u Deltu.

 6. Gosp. Pantelija opet jaše naše,a i sve je vitalniji…

 7. Jeste prosjek 400€ sa mojih 180€ i tvojih 5000€

 8. Daj ljudi sta lupate, valjda Gdin Premijer zna kako zivimo. Pa mi smo ga izabrali da razmislja umesto nas. Ma danas ziveti u Srbiji je milina, prosto da covek pozeli takav zivot. Supruga i ja imamo troje dece, pre izbora najavljivali su neki Gradjanski zakonik po kon ce majke primati platu do 18 godine treceg deteta….prosli izboru niko ne spominje nista. Imali smo priliku da biramo, izabrali e sad nek nam je Bog u pomoci.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix