njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

14. okt. 2013

Mišković traži odlaganje suđenja jer je saznao da tužilac želi da ga smesti u zatvor

Tužilac ima jasnu nameru da Mišković bude osuđen

BEOGRAD, 14. oktobar 2013, (Njuz) – Biznismen Miroslav Mišković zatražio je odlaganje suđenja jer raspolaže saznanjima da tužilac ima nameru da ga po svaku cenu pošalje u zatvor, saznaje Njuz.

Mišković je zahtevao da pripremno ročište bude odloženo jer ne postoje uslovi za fer i pravično suđenje u situaciji kada tužilac unapred namerava da učini sve kako bi ga smestio u zatvor.

– Iz više nezavisnih izvora saznali smo da je pravi zadatak tužioca da učini sve kako bi gospodin Mišković bio osuđen. Odmah smo ta saznanja preneli sudskom veću, ali su oni rekli da u tome ne vide ništa sporno i da je normalno da tužilaštvo želi da optuženik bude kažnjen. To samo govori u kakvom poremećenom sistemu vrednosti živimo – poručili su iz tima odbrane Miroslava Miškovića.

Miškovićevi branioci takođe smatraju da je očigledno da tužilac i tužilaštvo imaju nešto lično protiv njihovog klijenta.

– Nije normalno da neko iz bilo kojih drugih motiva želi da Mišković bude u zatvoru. Ne želimo da verujemo da živimo u zemlji u kojoj neko želi da čoveka strpa u zatvor iz tako suludih poriva kao što su javni interes, poštovanje pravne države ili preventivno delovanje na buduće prekršioce zakona – zaključili su advokati Miroslava Miškovića.

Nenad Milosavljević

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Uvek može da privatizuje kazneno-popravne ustanove…

 2. aleksandar kaže:

  Moj komsija, elektroinzenjer, nakon poduze potrage za poslom, batalio Mordor i otiso sa madjarskim pasosem u Svedsku da muze krave za 1500 evdzi mesecno, nadajuci se da ce u medjuvremenu da se dokopa posla u struci ili slicno…

  Predlazem Misku ovo isto, samo ne mora da muze krave, a posao u struci bolje da ne trazi jer se u Svedskoj za to, u njegovom slucaju, sigurno ide u zatvor.

  1. Sweda kaže:

   Ne, “aleksandar” u svedskoj su takvi isto – cenjeni gradjani. I u vecini zemalja sveta. Tuzno ali istinito.

 3. Petronije kaže:

  U međuvremenu, do održavanja pripremnog ročišta, sudije i tužioci su odvedeni na šestočasovni seminar kod Prvog Mandarina Srbije i njegove probrane kamarile sa temom: Derogacija pravnog sistema i besmislenost ljuckih prava u odnosu na izborni uspeh SNS i popularnost Velikog Vođe.

 4. Milford kaže:

  Na robiju, nego sta! Odakle tebi rodjace pola Srbije, jer od plate? Ili si i ti prodavao stari papir ko Marko Milosevic? Jos kao sumlja da ce da ga osude, pa nego sta ce osim ako ne podmiti sudiju! Kako sam se iznervirao sada, strasno!

 5. majstorcina kaže:

  Povezana vest =>
  “Teoretičar zavera sumnja da su mu teorije zavere u koje veruje podmetnute”
  Ko li mu podmece? Ceda, Maneken ili neko treci?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *