njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

16. sep. 2014

Mitrović nudi Olji Bećković da pređe na Pink pod uslovom da njenu emisiju vodi Dragan J. Vučićević

olja beckovic

B92 u poslednje vreme sve više izgleda onako kako bi trebalo da izgleda Pink, kaže Mitrović

BEOGRAD, 16. septembar 2014, (Njuz) – Nakon što je saznao da je menadžment TV B92 tražio da se “Utisak nedelje” sa nacionale frekvencije premesti na kablovski kanal, Željko Mitrović je ponudio Olji Bećković da pređe na televiziju Pink, pod uslovom da njenu emisiju vodi Dragan J. Vučićević.

Kako Njuz saznaje, ponuda podrazumeva i mogućnost autorke da bira termin kada će se emisija emitovati, osim ako se taj termin ne poklapa sa nekim drugim emisijama ili serijama, kao i potpuno odrešene ruke u izboru gostiju ukoliko za gosta izabere Aleksandra Vučića.

U izjavi za Njuz Mitrović je objasnio da se na ovaj potez odlučio iziritiran novom programskom šemom B92.

– B92 u poslednje vreme sve više liči na ono na šta bi Pink trebao da liči. Imaju Bulevar, Zlatni krug, puštali su Kardašijane, ići će rialiti sa Đoganijem… Sve ono što bi se na Pinku idealno uklopilo oni su preuzeli. Išli su dotle da su mi, nakon što se pročulo za moju ponudu, predložili da im damo Leu Kiš ili Sanju Marinković u zamenu za Olju – objasnio je Mitrović.

On je istakao da će se Dragan J. Vučićević sjajno uklopiti u Pinkov “Utisak nedelje”.

– Vučićević ima ogromno iskustvo sa telefonskim uključenjima gledalaca. On je do sada uvek imao slobodu prilikom izbora gledalaca koji će se direktno uključiti u program i verujem da će to Utisku dati neku novu dimenziju – rekao je vlasnik Pinka.

Mitrović je napomenuo da je Vučićević oduševljen ovom idejom i da već ima ideju ko bi mogao da gostuje u većini emisija.

Soko Sokolović

 1. iva kaže:

  Ma Sladža če da vodi… čak i kad ima.

 2. Svetislav kaže:

  Na ovakvu vest zaista treba žestoko reagovati i sprečiti nepoželjne transfere, ako i dalje verujemo u neku tradiciju na televiziji. Mada, u stvari lažem. Meni je samo milo štp nismo ispali iz DAVIS kupa, a niko da pohvali Krajinovića. SRBINE!!!

  1. Svetislav kaže:

   A i da smo ispali iz Davis kupa, na ovakvu vest zaista treba žestoko reagovati i sprečiti nepoželjne transfere, ako i dalje verujemo u neku tradiciju na televiziji. Mada, u stvari lažem. Meni je samo milo štp nismo! Ž.S.

 3. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Odlična ideja! Na Pink, nego šta. Gledaće cela Srbija. A kao goste preporučujem Vladiku Filareta, Velju Ilića, Palmu, Baju malog knindžu, Žiku Obretkovića. Time će se gledanost Pinka povećati. Sa druge strane, i prave kulturne vrednosti će stići do svakog kutka Srbije. Utisak nedelje bi u tom slučaju trebao da se zove “Zvezde grandioznog utiska nedelje”. Još da Olja natera i svog oca da bude gost!

 4. Ja sam kaže:

  Dragan Vucicevic:
  Dobro veece, bre!
  P.S.
  Kada se Dragan bude zenio sa Vucicem svom prezimenu ce oduzeti ,,evic”.

  1. aleksandar kaže:

   Valjda udavao za Vucica, poznato je da
   Brat Al Eksandar zvanicno preferira zene.

   to mi dade ideju, covek se toliko puta zenio,
   od Srbije napravio Mordor, vodi stranku cije
   clanstvo su u glavnom Orke…..

   Beograd na vodi je samo skretanje paznje,
   On zapravo zeli da bude Gospodar Prstenova!!!!

 5. Joca kaže:

  Ja da sam Mitrovic, ja bih dao Srdjana Predojevica sve u paketu sa Jovanom Jankovic ali pod uslovom da prestanu da emituju Bulevar. Toliko jedan medijski magnet za Srbiju valjda moze da uradi.

 6. iva kaže:

  The Ciganshians.

  1. celtic kaže:

   Brate, da ti gledam u dlan i spustim ti slušalicu?!

 7. Himalajac kaže:

  A Olja je zauzvrat trazila da vodi neku od parada narodne muzike, ili bar da cita vremenske vest ili horoskop

  1. iva kaže:

   Ja mislim da Olja može da nastavi tamo gde je stao Nole Seksoman.

 8. tijosav kaže:

  Jebo vas Vučićević i Utisak Nedelje. Kad će počet Kesić? I ko vam je uopšte taj Vučićević?

  1. Vitez kaže:

   Kesić počinje devetnaestog, Vučićević je onaj vlasnik Informera što ima govornu manu a diplomu mu kupio predhodni vlasnik Kurira. Pink pošto nije potpisao ugovor da nastavi sa Farmom jer ni Ekrem neće više da učestvuje, traži adekvatnu zamenu. U opštini Čukarica je počela da radi Cakana R. radiće na edukaciji omladine, one omladine koai možda slušaju rok, pop ili neku nedaj bože đzez muziku, pa da ih na vreme vrati na pravi put, i to za samo 45 000 din.mesečno.

 9. I ju kaže:

  Ja sam ovo shvatila kao vic! A ono izgleda da je istina. Ali istina je i da se Olja takvima nikad ne bi prodala. Izdržavala je ona i ostajala,a tv kuće su gubile ili se izgubile…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *